Thursday, 17 August 2017

Selamat tinggal..


Haha. Aku takde idea nak letak lagu apa. Sebab aku perasan ramai cover lagu ni. Apakan daya. Aku ni suara sumbang. So takde masa nak buat cover lagu orang ni. Haha.

Ada je aku buat video. Takde muka la. Tapi kejap je. Aku dengar then aku buang. Haha. Aku takde keberanian nak nyanyi sampai semua orang dengar kan. Karaoke lain la. Sebab dalam bilik. Haha. Takde sapa akan rakam then benda macam tu takkan tersebar. Haha.

Mungkin one day aku akan nyanyi then letak kat insta aku. Dapat ramai view. Aku buat la vid banyak2 cover lagu orang dengan suara sumbang aku ni. Hahahaha..

Okay lari tajuk. Haha. Tapi serius. Kalau la ada orang bagi support mungkin aku akan buat. Haha. Kadang2 giler aku datang. Aku confirm nyanyi punya. Silap haribulan buat live. Hahah.

Tapi patah hati la kan. Sebab takde sapa nak support. Haha. Yes. Kena dengan tajuk. Haha.

Btw. Aku serius. So here goes nothing.

Anyway, tahniah untuk pertunangan awak. Semoga bahagia hingga ke jinjang pelamin. Then bahagia hingga jannah. Dapat anak2 comel macam saya tapi yang pasti bukan perangai macam saya la. Haha. Have a nice future together with ur future husband. Congrats.

Lagu lepas fatin tu nyanyi tu lagu yang sesuai untuk awak. Haha. Nice. LKBK selamat pengantin baru. Thanks for everything. Ni yang terakhir.




Wednesday, 16 August 2017

Tragis..

Assalamualaikum & Selamat sejahtera..

Tajuk tragis sebab aku buat blog ni. Takde sapa pun view. Plg bnyak pun 4 view je. Plg tragis takde sapa pun view. Hahaha.

Tp aku okay je la. Sebab bagi aku better takde orang yang baca. At least aku boleh luah perasaan. Kutuk orang. Hahah.

Pasal novel aku. Dah 5 part siap. Tapi tak tahu la tiba-tiba je takde semangat. Sebab aku rasa cerita aku makin merepek sangat. Walaupun memang sepatutnya merepek. Cuma aku rasa lari tema dan tajuk sangat citer aku tu.

So aku harap ada la yang membaca ni. Doakn yang aku dapat semangat & teruskan usaha aku untuk menjadi novelis yang berjaya. Amin...

Saturday, 12 August 2017

Depression

Assalamualaikum and good evening peeps. Haha.

Like the title said. Actually forgot the actually word for that. So I just used what I feel right. Haha.

Actually, I really in the state of depression. For real. I dont know how long can I maintain my sanity. I dont forget Gods. Everyday I pray to Him give me the will to fight this. But day by day I think its getting worse.

I really want to die right now. I dont care about people anymore. I just want they all gone or Im gone from this world. I really can't take this anymore. But I think its all my fault that this thing become more worse than it should.

I wish I can maintain my sanity or I think I will do some serious shit if I lost control over myself. Cause I think I want to kill the people that really dear to me.

Please pray that I can get this over. I can gain control of my life. If not, I will end my life.

Just kidding..Hahahah..


Tuesday, 1 August 2017

Ayam Panggang.

Assalamualaikum & good evening.

Okay. title for today "ayam panggang", in english i think its was roasted chicken. Haha.

Seriously guys, my english gone pretty bad lately. Haha. So wish me luck for making the roasted chicken and none of my family will go to hospital for my cooking. Haha.

If its really good. I will post the recipe that I "ciplak". Haha. Its an open world. So finder keeper. feel like im a bad guys right now. Haha.

Okay. Thats all my "celoteh" for now. Wish me luck okay. Buhbye.