Tuesday, 10 May 2016

Kelakar..

Assalamualaikum, Selamat pagi..

Kenapa tajuk aku kelakar? Sebab aku rasa kelakar harini. (okay..tak smpai) hahaha..

Aku saja je nak godek2 blog aku dari start aku buat benda alah ni..Sumpah aku rasa kelakar gila time zaman aku rajin berblogging ni..hahah..(ada ke ayat tu?)

semua ayat aku dalam blog ni..macam budak tak cukup umur je..haha..tapi memang time tu aku muda remaja gitu..sekarang pun sama je..hahah..

Bila baca komen..Rindu aku zaman tu..hahah..Rajin berbalas komen dengan org..Ada org suka baca blog aku..Best time tu..

Sekarang zaman dah makin maju..Kita dah ada facebook, instagram, wechat, whatsapp and many more apps that can be used..Tapi bagi aku blog still the best la..Sebabnya aku rasa lagi senang meluahkan perasaan menggunakan keyboard untuk menulis segala kisah aku..(acah2 novelis jap..ada ke ayt tu?)

Tapi serius kelakar dengan ketidak matangan aku menulis blog..Haha..macam budak kecik je..Tapi sekarang pun sama je..Hahah..Seronok plak aku menulis ni..Hahah..

Andai la ada yang membaca kan..Bagi la komen..Mungkin aku akan ada idea untuk menulis apa yang penting dan tak penting..Kalau Q&A pun boleh cadangkan..Aku akan menjawab dengan baik..Selagi boleh menjaga aib aku & orang..Insyallah..

Sorry takde gambar senyum yang menarik..Hahaha..


No comments:

Post a Comment