Friday, 23 November 2012

Melaka..

Nampaknya aku dapat sambung belajar dekat Merlimau, Melaka..Rasa macam tak percaya je dapat gak sambung belajar walaupun amik diploma balik..Tapi at least aku belajar bukan..Hehehe..Aku dapat kos pengurusan acara..Ramai yang tanya kos tu pasal apa..Secara jujurnya..Aku langsung tak tahu..Sebab aku tak ingat pun aku mintak kos tu..Hahaha..Tunggu aku daftar and belajar kat situ baru aku tahu nak explain kat korg semua..Hehehe..

Lagi 2 minggu je aku nak daftar..Tapi banyak plak halangan yang menimpa aku..Macam aku tak dapat pinjaman ptptn..Borang nak kena cop plak..Banyak la aku kena buat..Aku rasa macam malas plak nak sambung belajar kalau macam ni..Sebab aku give up kerana (ayt dramatik la plak) bila aku mintak pertolongan dari orang..Macam nak tak nak je tolong..Then cakap aku kena usaha sendiri..Damn..-.-' Aku tengah berusah la ni..Sebab tu aku mintak bantuan..Tapi aku yang kena marah..Takpe la..Mungkin salah aku kan..Redha je la.


Tapi aku dah nekad..Aku akan berusaha dan pergi belajar..Demi penuhi permintaan arwah ayah aku yang nak aku belajar sungguh..Aku pasti lakukan..Walaupun aku terpaksa berjauhan dengan orang yang tersayang..Tapi aku kena tabah dan pandai bawak diri..Cukup la aku kecewakan keluarga aku..


Okay..Aku tahu lagu takde kena mengena dengan tajuk blog..Hahaha..Tapi aku saja je nak amik ayat sudah cukup sudah..Hahaha..Terbaek..Tu je la coretan aku kali ni..Hope rakan2 dapat doakan kejayaan aku..Aku doakan juga kejayaan korg..Amin..

6 comments: