Thursday, 9 August 2012

Panggilan..

Kali ni post pasal panggilan kita kat org yg tersayang. I mean kekasih kita la. Kalau kat keluarga tak payah cerita la kan. Semua ada panggilan masing2 kan. Huhu. So tiba2 aku terasa macam nak letak lagu J.B walaupun aku benci dia. Tapi ni je lagu yg kena dengan panggilan aku. Hahaha.


Tapi macam biasa aku tak minat nak cerita umum. Aku nak bagi tahu something yg dah lama ada dalam lubuk hati aku ni. Aku ingat boleh je biarkan tapi dah lama2 aku rasa macam sedih plak and tak dapat nak dibendung lagi. Huhuhu.

Aku nak ada panggilan yang mesra dgn dia walaupun takde semesra mana. Aku nak gak panggil nama dia. Tapi ramai dah slalu panggil nama dia. So aku cari nama yg sesuai untuk panggil dia. Setelah memerah otak aku. Aku dapat la nama yg aku nak panggil dia tapi dia macam tak suka je. Tak hargai sgt and gembira sgt. Aku tak tahu nak buat mcm mana tapi susah la sebab aku di over shadow oleh ex dia.

Walaupun panggilan kitorg agak manja. Hehehe. Tapi aku kadang2 suka panggil nama dia. Cuma sejak akhir2 ni aku dah tak buat sebab dia bukan layan pun or happy. Melainkn aku panggil nama dia yg ex dia pernah guna. Baru la semangat dia layan.

Baru2 ni dia ada ubah nickname dia kat 1 laman web terkenal di dunia ni (poyo giler ayt mcm 2). Mula2 aku terkejut gak. Tapi diam je sebab dia suka nama tu. Tapi lama2 aku tengok aku rasa macam dia simpan kenangan dia ng ex. Aku tak nak cakap banyak tapi aku diam je. Kalau aku cakap pun dia mesti kata nama je or apa2 je la.

Ya. Aku kecewa. Tapi aku hormati dia. Aku tak nak la sebab benda kecik macam ni buat hubungan kitorg retak kn. Aku diam sampai skang. Tapi masalah kecik kalau biar boleh jadi besar kn. Huhu. Aku tak tahu nak buat apa lagi. Kat sini je la aku boleh luah perasaan aku.

Aku tahu dia setia. Tapi aku tahu dia tak boleh lupakn ex dia. Aku syg bngat kat dia. Cuma kecewa je sebab dia still teringat panggilan pertama ex dia bg.


No comments:

Post a Comment