Wednesday, 4 July 2012

Oh My ------ + WTF

Damn! Aku rasa semua orang skang dah terpengaruh dengan citer oh my english. Semua benda nak ada Oh My kat depan. Oh My Tissue la. Oh My Handwriting la. Oh My Dick la. Erk. Kesilapan plak.

Anyway. Aku rasa bengong je ayat tu. Mula2 layan la bila org cakap macam tu. Tapi dah lama2 rasa menyampah plak. Elok2 citer tu elok untuk education. Tapi skang jadi trend plak. Argh! Dammit!

Jangan marah kepada yg membaca. Saja je nak meluahkan rasa kesal di hati ini. Hahaha. Poyo gila. Alang2 dah pasal ni.

Aku perasan no plat kereta msti bnyak WTF **** or WTH ****. Setiap kali kereta yg ada no plat ni kat depan. Aku mesti cakap What the f**k?! Memang kena cakap sebab dia brek emergency depan aku. Damn! Then aku tengok no plat dia aku gelak sebab WTF or WTH. Hahaha.

Ni saja coretan aku untuk kali ni. Dah bosan sangat ni. Hehehe.

2 comments:

  1. Eh takda masalah pon guna Oh My....
    Jealous la tu. Sbb tu buat entry psl jealousy.
    kuangkuang!

    ReplyDelete
  2. bek skit. jealous pnyer post dlu k. baru benda alah ni. ada masalah plak guna oh my...

    ReplyDelete