Friday, 25 November 2011

Ajal aku hampir tiba..

Jangan pk yang bukan2 psal tjuk 2..aku saja menggatal tulis macam 2 sbb memang aku hampir menemui ajal semasa ingin pulang ke rumah..

Aku pergi ke kedai untuk membeli topup di presint 8..sje je nk berjlan2 release tnsion..huhu..Then aku gerak ke p11..Aku tak tahu kenapa tempat tu cukup menarik minat aku sejak akhir2 ni..Lalu aku terus ke p11 dan melihat tangki minyak motor dah habis..Aku pergi la isi minyak dan aku rasa seperti biasa dan tak ada yang luar biasa berlaku dekat diri aku ni..

Semasa dalam perjalanan pulang ke rumah..Aku melalui jalan kedai mamak terowong..budak putrajaya tahu la mana tempat aku maksudkan ni..Semasa aku membawa motor aku ternampak myvi hitam di hadapan aku keluar utk ke arah bertetangan aku..Tapi aku bawak motor macam biasa dan myvi hitam melepasi aku tetapi aku hampir di langgar oleh myvi putih yang cuba untuk keluar mengekori myvi hitam itu dan aku sempat mengelak dari terlanggar kereta myvi tersebut..Alhamdulillah tiada kereta arah bertentangan..Kalu ada or aku tak sempat elak kereta tu aku rasa dah arwah..Hoho..

Persoalan aku la..Agak2 la kalu aku tak sempat elak kereta tu pada hari ni..Apa akan jadi pada diri aku ni??Agak2 sume kwn2 aku tahu yang aku accident pada malam ni??Aku rasa tak amik exam aku untuk sementara waktu..Atau aku memang takkan amik lagi!!



Tapi kalu ajal dah menjemput aku..Bukan aku dapat larikan diri kan..Kematian sesuatu yang tak dapat kita elakkan..:) Aku saja nak tulis benda ni..Aku nak tengok berapa ramai marah aku ni..Hahaha..Aku ni suka buat orang risau..:P Tapi andainya aku di takdirkan accident malam ni..Aku rasa dah tak dapat tulis blog,komen ng kawan2 aku,kaco kawan2 aku,tak dpt tgk family aku n bnyak lagi la..Sentimental gak aku malam ni..Macam aku nak mati je..Hahaha..Mungkin hari ni aku terselamat..Tapi sapa tahu kan esok lusa aku mungkin akan di tarik nyawa ni..:) Anyway aku sayang sume kwn2 aku n keluarga aku..Ciri2 org poyo..:D


P.S : aku bt bnda ni pg so means dh ari ni..tp aku kata mlm ni sbb rse lg mudah di fhami kot..Kalu tak paham tnya je..:) Aku nk ltak kt fb tp pnjang sgt..Alang2 bt je la jd blog..Then post..:D

Wednesday, 23 November 2011

Pelik..

Hari ni aku nak cerita something yang pelik berlaku dalam diri aku. Mungkin aku mimpi or apa-apa la. Tapi aku dapat rasakan something pelik.

Hampir setiap hari aku dapat rasakan aku diperhatikan dari jauh dan dekat. Bukan stalker k. Tapi benda lain. Aku tak pasti lagi apa benda ni. Tapi aku rasa dia ekori aku tak kira mana aku ada. Dalam tandas pun nak ikut. Ceh.

Hampir setiap malam gak aku mimpi benda pelik. Aku kena kejar dengan orang. Aku tengok manusia hilang kewarasan dorg. Aku rasa kejadian macam benda tu betul tapi aku baru bangun tidur. Aku kena hempap dengan "something".

Ada sekali tu aku terjaga dari tidur, aku dapat rasakan someone perhatikan aku di sekeliling bilik aku. Dekat kerusi tepi katil aku. Dekat pintu bilik aku. Kadang-kadang dekat tengah-tengah ruang nak pergi tandas.

Ada ke patut time aku mandi aku dengar suara mak aku bising-bising kat aku. (suke menggunakan bilik air utama) Antara dengar tak dengar sebab shower terpasang dan aku buka pintu bilik air dan takde sapa pun time tu. Aku pun 1 dodol, terlupa mak aku keluar tapi time tu aku baru bangun tido n tkut mak aku dah balik. Sebagai anak mithali kena la tengok kan. (poyo je)

One day tu aku ada tinggal sorang-sorang kat rumah dan kena la jaga anak buah aku yang nakal tu. Aku layan la dia macam apa. Then dia tidur dengan nyenyaknya. (Alhamdulillah) Dah lama-lama tu aku pergi la bilik dan buka notebook aku. Tiba-tiba aku dengar budak menangis. Sumpah terkejut aku. Aku ingat anak buah aku mengigau. Aku pun terkejut then terus lari kuar ke depan. Tapi aku tengok dia nyenyak je tido siap berdengkur tu. Ceh. Then baru aku sedar aku kena "main". Then aku dengar budak-budak gelak. Aku ingat kan kat lobi lif tu tapi aku dengar jelas dalam rumah. Bukan main cuak aku nak bangun dari kerusi tapi sebab anak buah aku ada kat depan. Aku kena tengok dia gak.(pak cik yg bek..:P) Tapi takde orang pun dan keadaan sunyi macam apa ntah. Tapi aku dapat rasa ada orang perhati aku kat dapur. Aku pandang dan perasaan tu terus hilang dengan tiba-tiba.(aku blh rasa tp xnmpk)

Kejadian seperti ni selalu menghantui aku sampai skang. Walaupun selalu kena, aku tak biasa lagi sebab kalu korg ni boleh rasa "benda" tu macam aku. Rasa macam korg punya badan berat sangat. Rasa macam kena tarik je. Mungkin ada hikmah semua tu terjadi. Tapi aku tak nak cerita kat parents aku lagi, cuma abang aku yang no 2 je tahu semua ni. Tapi hari ni aku nak share dengan korg semua. Mana tahu ada yang boleh tolong aku.

Friday, 18 November 2011

Percintaan Ini..Part II



Yo..kali ni aku bwak smbungan utk yg dlu..Lagu aku pilih ni agak sentimental r gak..Ye la..Lagu org kecewa "bini" di bwak lari..hahahah..(ok..cter sdih or lwak ni?)=.='

Part IV

Liyana : Kita kena buat sesuatu la tentang Ira tu. Ezad kena tahu semua ni. Dia kawan baik kita. Aku tak sanggup dia di permainkan lagi.

Dina : Betul kata kau tu. Tapi macam mana kita nak buktikan kat Ezad yang betina tu curang dengan dia? Lagi pun kau kena tahu yang Ezad tu sentimental skit. Kalu dia tahu semua ni, mampus menangis n berkurung dalam umah selama sebulan.

Zack : Betul tu memang la betul. Tapi kenapa korg masuk umah aku ni?! Mana korg curi kunci rumah aku?! Siap tengah masak n buat air plak! Ingat rumah ni korg beli ke?! Kang tak pasal-pasal JAIS datang serbu rumah aku ni.

Dina : Chill dude. Kitorg dah buat kunci pendua untuk rumah ko. Lagi pun rumah kau comfort la. Kitorg tak kaya macam kau dow. Rumah sendiri, kereta sendiri, motor sendiri n duit sendiri. Siapa la kitorg ni?(dgn bt aksi mcm org sdih ala2 dlm drama)

Liyana : See Zack, kau dah buat Dina sedih. Kitorg sedar kitorg tak layak kawan dengan kau. Kitorg takde mak bapak yang kaya macam kau. Takde bisnes macam kau. Siapa la kami ni kan. Huhuhu. (drama queen mcm Dina gak)

Zack : !@#$^&*()_+. Perangai tak pernah berubah. Aku tampar baru korg tahu. Dah-dah tak payah berlakon lagi. Aku nak mandi jap. Jangan lupa masak untuk aku sekali. Aku lapar gak. Korg jadi org gaji aku hari ni.

Dina : Ceh. Melampau. Tadi bising ng kite. Skang nak manja-manja ng kite. (gaya org bjet ayu)

Zack : Argh! Aku bayar la. Ingat free ke? Perangai macam apa. Masuk umah aku n masak suka ati korg je. Tapi mintak bayaran. Siot gler. !@#$%^&*()_+

Dina&Liyana : Baik bos! Ni yang sayang kat ko ni. Hehehee. (bdak2 bisnes)

Part V

Ezad : Salam. Sayang dekat mana ni? Saya rindu la kat awak. Pliz kol saya balik lepas ni.

Zack : Hm. Dia off handset dia lagi? Kau dah try contact rumah dia?

Ezad : Dah. Semua dah aku buat. Aku tak tahu la kenapa dia cuba mengelak dari aku. Aku ada buat salah ke? Aku dah bagi semua yang dia nak. Aku dah layan dia macam yang dia nak.

Zack : Aku malas la nak cakap banyak. Kejap eh. Aku ada benda nak tunjuk kat kau tapi sebelum tu aku nak kol "lintah darat" dua orang tu jap sebelum aku tunjuk kat kau something.


Selepas itu Zack membawa Ezad ke tempat yang cukup asing bagi dirinya iaitu kelab malam.

Ezad : Dude, kenapa bawak aku kat tempat macam ni? Kalu Ira tahu aku ada kat sini nahas aku.(penakut bini)

Zack : Diam je la. Kau tengok je apa yang akan jadi hari ni. Aku nak buat silap mata hari ni. Cara-cara untuk menyedarkan orang yang "mati" akibat bercinta.

Zack membawa Ezad ke satu tempat dan di situ mereka bertemu dengan Dina dan Liyana. Ezad begitu terkejut melihat mereka. Dia merasa sedikit gementar dengan apa yang Zack maksudkan. Selang beberapa minit tiba-tiba Zack bangun dan mengheret Ezad ke satu tempat.

Zack : Aku malas nak buat macam ni dengan kau. Tapi sebagai kawan dan kitorg pk masak-masak ni je la jalan penyelesaian yang terbaik.(lalu menolak Ezad melanggar seseorang)
?? : Ouch! Are u blind?!

Ezad : I'm sorry miss. I didn't mean that.

Ezad memandang wanita yang dia melanggar itu dan dia merasa terkejut kerana di depannya adalah orang yang tidak asing dalam diri dia. Pakaian yang wanita itu pakai sungguh membuat dia terkejut. Orang yang selama ini dia sanjung dan puja sangat berbeza di mata dia sekarang.

Part VI



Ira : Sayang, please let me explain this.

Ezad : There no need for you to explain. I saw the whole thing. Sanggup awak buat saya macam ni, saya macam orang bodoh selama ni. Tak sangka awak pergunakan saya sampai begini sekali. Tak cukup ke semua yang telah saya bagi kepada awak?

Ira : Memang tak cukup! Kau ingat aku nak sangat bersama dengan kau. Setiap hari aku berdoa supaya aku tak bersama dengan kau. Aku menyesal couple dengan kau!

Dina : Setan dah tunjukkan rupa dia dow. (bisik Dina kpd Liyana & Zack)

Ira : Aku dekat dengan kau pun sebab aku dah bet dengan kawan-kawan aku supaya kenakan kau. Sekarang aku dah tak perlukan kau. Aku peduli apa dengan apa yang kau pernah buat kat aku selama ini. You can go to hell!


Tiba2 satu tamparan hinggap di pipi Ira. Mereka semua terkejut apabila melihat Liyana menampar Ira sambil menangis.

Liyana : Cukup! Sudah la tu. Jangan sakitkan hati dia dengan kata-kata awak itu lagi. Tolong berhenti. Saya merayu pada awak.

Liyana menangis dengan teresak sekali dan melutut di hadapan Ira. Lalu Ezad mengangkat Liyana dan meminta diri sambil memohon maaf kepada Ira.

Part VI

Zack : For three weeks I haven't seen him. I'm sorry. I really don't know where he has gone.


Danial : Zack, please help us. You know that our assignment is at hand with a given period. Please tell us where he has gone.

Maya : Yeah Zack, please. I'm begging you. You know that our future depends on Ezad. He is the ace in our team.

Liyana : Ezad has gone back to Malaysia. He need to rest for a while. He has submit his assignment along with you guys. He really sorry for making you all so worried.

Maya : Thanks Liyana. You really bring good news to us.

Zack : Bila dia nak balik sini? Dah tiga minggu plak sejak dia ternampak "bini" dia dengan jantan lain.

Liyana : . . . . . .Saya tak tahu la Zack. Saya tak tahu. (menangis)

Zack : Argh! Ezad! You stupid son of b***h! Kau tunggu la. Aku dapat kau, aku sekeh-sekeh kepala kau.

Thursday, 17 November 2011

My dark side..III

Yo. Today I think I will be polite to teach to who that have been bullies or that have always being laugh stock by his/her friends. My method for this post I think will be more "polite" than before. Hehehe. Why I so "polite" today you ask? Hehehe. This method will haunt the rest of the life of she/he that always make fun and bullies other people. Of course this method just like we clean the trash bin or throw away rotten fruit. But in this case we just throw away rotten "people" and make them "better". Hehehe. Enough chit chat let's go through this. Hahaha.


P/S : To those that have grudge with the person that's always bullying you. You just kidnap she/he and take someone safer that no one will hear you or find you (in deserted place/forest).

1) Tie them to chair/tree then talked trash to them and tell them what you feel toward them. Then use your fist or kick them in they stomach or leg. WARNING - don't smack their head because they will faint faster. Then you break their finger with your hand like loan shark do to who don't pay their money. Now you can smack their head and when they faint just throw them like trash in the side way. NEVER EVER TO FORGET leave something that they will remember and never dare to told anyone what you have done.

2) Maybe this method that I will tell can do in the public without no one noticing it. You just stalk them everyday at anywhere. In their home, school or even the toilet! This maybe sound crazy but it will work. Trust me! But this thing will take time but the result will shocked you. But don't show yourself infront of him/her but do the dirty work in the shadow. Scared them until they lost they mind and eventually they will kill themselves. This is a psychology method that common use for the stalker or people that want revenge.

3) Capture he/she and tie them then lock them inside cupboard and make sure you put a hole to make them breath. You sure don't want them to die right. To make thing more interesting, scared them like talk to them like you will kill them and use a chainsaw then use it to some statue and use scream voice (people he/she know) and blood of course (not real). Perform an act like you kill a people and she/he must sweat it and give some extra sweat in her/his pants. Then release them and make sure you always record all his/her behavior then show it to all people and put it in youtube. People will make fun to her/his and eventually they will kill themselves.





That's all that I can think about. It's so fucking hard to think an "polite" torture that will not kill people. I think this will the final torture that I will think to let people live. Hahahaha. There should be blood.



P/S : Suicide is something that is prohibited. Please don't this stupid thing.

Sunday, 13 November 2011

Percintaan ini..


Seperti biasa, aku ni gila lagu jiwang sikit. Sebenarnya aku bosan skit time ni. So tiba-tiba aku dengar lagu ni. Alang2 aku buat je la cerita yg ada kena mengena dengan tajuk aku ni.


Kisah antara 2 insan yg aku buat. Rasa kena kot dengan lagu yg aku buat ni. Terpulang la pd org mcm mana nk nilai.

Part 1

Ezad : Salam. Hai sayang. Selamat pagi.

Ira : Wasalam. Hai. Selamat pagi juga.

Ezad : Jom kuar sayang. Saya rindu la kat awak.

Ira : Erm. Hari ni tak boleh la sayang. Saya demam. Huhu.

Ezad : Ala ciannya sayang saya ni. Jangan lupa makan ubat k.

Ira : Baik la sayang. K la sayang. Saya nak mandi then tidur. Bye2. Mmuahh!

Ezad : Baik la. Take care k. Bye2. Mmuahh!

Part 2

Zack : Wei! Muncung macam orang hilang bini pehal?!

Ezad : Hmm. Dah seminggu lebih aku tak jumpa dia. Setiap kali nak jumpa macam2 alasan yang dia bagi. Kenapa dia berubah?

Zack : Hmm. Aku malas nak masuk campur tangan masalah rumah tangga orang ni. Apa yang aku cakap bukan ko nak caya. Macam waktu aku cakap aku ternampak dia kat Mydin dengan someone. Kau tak nak caya kat aku. Ceh.

Ezad : Dia kata dia kuar dengan sepupu dia time tu. Dia dah minta maaf plak sebab tak bagi tahu aku. Aku percaya kat dia. Dah 3 tahun lebih kitorg couple takkan la dia tergamak nak tipu aku. Aku yakin dia setia kat aku sorang je.

Zack : !@#$%%^&*()_+. Malas aku layan ko. Orang kalu tengah angau bercinta memang macam ni. Taik pun kau nampak macam permata. Huh!

Part 3

Liyana : Wei! Aku ada benda nak bagi tahu ni!

Zack : Dude relax k. Kau ni kenapa? Macam kena kejar dengan hantu je?

Dina : Ok. Amik nafas dulu k. Apa benda yang penting sangat kau nak bagi tahu ni?

Liyana : Korg kenalkan dengan makwe Ezad tu kan?

Zack : Kenal la. Selalu lepak dengan kita plak. Cuba kau terus terang dengan kitorg ni.

Liyana : Tadi, lepas aku kuar dari tandas. Aku terlanggar la sorg mamat ni. Hensem tu Dina. Tergoda aku. Eeeee!

Dina : Ye ke?! Ruginya aku tak ikut ko! Apa la malang nasib aku lepak dengan Zack ni.

Zack : Aku yang tak bersalah kena? (ckp sorg2) Wei! Ni dah cita pasal laki apa kes. Cakap je la apa yang kau nampak.

Liyana : Ok. Lepas langgar mamat tu. Barang aku pun terjatuh. Mamat tu cuba la tolong aku tapi tiba-tiba ada suara perempuan bising kat dia n suruh dia blah. Aku malas nak layankan perempuan macam tu. Aku pandang la betina tu. Sumpah terkejut wei, korg rasa sapa yang aku nampak tu.

Zack & Dina : Ira kan?

Liyana : Macam mana korg boleh tahu ni?

Zack : Tak payah cakap banyak. Skang ko duduk n tutup muka n mulut. Dia ada kat belakang ko.

Mereka semua pun menyembunyikan muka masing-masing dan cuba untuk beredar tetapi sesuatu yang tak di jangka telah berlaku.

Zack : Shit! Apa mamat tu buat kat sini?!

Dina : Sapa dow? (smbil memandang tempat yg Zack lihat) Argh! Shit! (sila jgn meniru kata2 yg kurg sopan ini)

Liyana : Ezad! Apa dia buat kat sini? Macam mana ni dow. Kalu dia tengok Ira dengan mamat hensem (perlu ke?) tu mesti hancur hati dia.

Ezad : Assalamualaikum semua. Sayang giler korg dengan aku kan. Sampai semua berdiri untuk jemput aku. Eee! (agk mcm perempuan) Sayang you alls! (sah gedik)

Zack : Ha'ah. Kau tahu-tahu je kitorg datang nak jemput kau. Kau nampak Dina kan?

Ezad : Aku nampak. Tapi kenapa dengan dia?

Zack : Kau tengok betul-betul muka dia. Kalu kau lambat datang tadi, aku dengan Liyana dah tak wujud dia makan. Hahahaha.


Mereka semua tergelak bersama walaupun Dina memang terasa nak memakan Zack tapi demi Ezad dia terpaksa beralah dan mereka semua pun terus pergi ke tempat lain untuk makan.

Friday, 4 November 2011

fall in love with ex..



For the opening, I don't know what song should I choose that suit with the title. But when I heard this two song. I think it suit well but I think you all should choose and judge it. Anyway because the two song was in Bi and Malay. I will do this blog in two languages. Hehehe. Jangan marah.

Is it possible to fall in love with our ex? That the question that was ask by one of my friends in his FB. I don't know what to answer to his question because it's have variety answer. Depends on the people what they want to choose.
In my opinion there are about 3 answer :

1) Tak mustahil untuk jatuh cinta balik dengan ex kita sbb dia mungkin cinta pertama kita/dia berbeza dgn semua couple kita yg sekarang atau yang masa lalu. Dia mungkin ada benda yg bt kita tertarik sangat2 dgn dia dan susah nk lupakn dia.
2) Mustahil sbb kebanyakkan perempuan/lelaki jenis yg tak nak mengimbau masa lalu. Tapi selalunya benda ni lebih ke arah perempuan la (mcm ada pengalaman la plak). Mungkin dia rasakan yg korg tak berubah lagi dan cinta dia terhadap korg semakin pudar/dia dah ada yang lain dan ingin menggembirakan org yg baru dan bukan yg lama.
3) Ask yourself. Are you really love her or just miss the time that you spend together. Maybe you see it's as the same meaning and related. But you should understand that feeling. If you really love her just win her heart back. But if you just miss the old time. Just forget about it.


Maybe you all have you own opinion. Who am I to judge other people. Semua org ada pendapat dorg masing2. Kalu rasa ragu2 minta la pertolongan dari Illahi. Insyallah Dia akan menolong kita tak kira dalam apa jua cara pun. Allah akan tnjukkan kat kita jodoh yg telah di tetapkan untuk kita. ^_^

Tuesday, 1 November 2011

why?

Kalu baca tajuk mesti ingat aku nak tulis dalam BI kn..

Memang tak la..

Aku rasa mcm cool je tajuk 2.

Topik aku pada hari ni ialah mengapa kita tidak meletak nama yang sebenar dalam laman sosial?(skema betul ni)

Sering kita melihat nama2 di facebook misalnya(sbb aku ada facebook je) :

--Ashiya mizuki pdahal nama Fatimah Husin(rekaan semata2)
--Frank Lampard pdahal nama Ali bin Mamat(still rekaan)

Kalu aku nak sebut satu2 mmg banyak la.

Aku pelik bin hairan kenapa org zaman skang xnk letak nama dorg sndri n nama bapak.

Bukan main payah mak bapak dorg cri nama utk dorg.

Dorg senang2 je tkar nama jd lain.

Mati nanti tak letak nama dorg 2 kt batu nisan baru tahu.

Yang aku pelik org tipu tentang nama sendiri kt org lain.

Why must we do something like that?

Aku nak menipu org pun aku tipu tentang benda bese2 je.

Nama aku takkan aku tipu melainkan terpaksa(tp nnt jujur gak).

Adakah kita malu dengan nama yg telah diberikan oleh ibu bapa kita?

Kalu malu bunuh diri je xpun korg bunuh mak bapak korg.

Then tukar nama.

Buang masa je ada anak macam korang ni.


Maaf la kalu ada yg marah lepas baca benda ni.

Tapi aku tak rasa patut marah sbb bnda ni knyataan.

Dan bnda mcm ni semakin menjadi-jadi.

Serius dari pandangan aku.

Jangan malu dgn nama kita.

Nama melambangkan diri kita.

Maaf kalu aku terkasar bahasa n mengguris hati org.

kisah cinta 3 segi..versi pelik II - kebodohan..

Seperti sebelum cerita sebelum ni. Ada lagu sebagai mukadimah dia kn. Yang ni pun ada gak. Ibarat cerita drama la kn. Setiap kali episod baru je mesti ada lagu. Hehehe. Harap penonton yang di sayangi tak marah. Coz bnyk lagu jiwang je. Bagi aku kena dgn cerita yang aku buat ni.


Lagi 2 hari percutian mereka akan tamat, Mika masih mencari pasangannya manakala Ren ingin memberitahu An perasaannya pada malam terakhir ini. Dia pun macam lelaki lain, ingin mencari pasangan bukan sebab nafsu tetapi atas dasar cinta. Dia dah mula jatuh cinta pada An sejak dia kecil lagi tetapi tak pernah meluahkannya. Dia takut perasaan dia akan di tolak begitu sahaja oleh An kerana dia tahu An menganggap dia seperti seorang kawan dan juga jiran. Tak mungkin akan mencintai dia kerana perbezaan antara mereka berdua. Tetapi dia kena yakin dan jika betul la tempat ni ialah "Syurga percintaan" pasti dewa percintaan akan menolong dia.

"An sudi tak awak menjadi kekasih hati saya? Kita sudah lama berkawan, saya tak tahu macam mana perasaan ini boleh hadir dalam diri saya. Saya sayangkan awak, saya tak boleh janji apa-apa pun untuk awak tapi saya akan cuba sedaya upaya untuk berubah demi awak. Argh! Moi! Sejak bila aku sentimental ni?! Mau An gelak bila aku luah macam ni. Mesti dia pelik macam mana raja huru-hara ni boleh jadi jiwang plak. Moi!" rungut Ren sorang-sorang. Di masa yang sama pula, Mika terdengar perbualan dari rakan-rakannya untuk menyelinap dari hotel untuk bertemu kekasih masing-masing. Mika cuba untuk menghalang mereka tetapi tidak di endahkan oleh mereka. Mereka cuba menghasut Mika untuk mengikut mereka dan besar kemungkinan dia untuk bertemu kekasih hati adalah tinggi. Setelah di desak akhirnya Mika bersetuju untuk mengikut mereka semua.

Akhirnya Ren mendapat keberanian dan ingin juga meluahkan perasaan dia kepada An walaupun dia tahu risiko untuk dia di gelakkan adalah sangat tinggi. Dia bergegas mencari An. Dia tahu yang An sukar untuk tidur pada waktu sebegini dan jika mereka berada di tempat sebegini, kebiasaannya An akan berada di ruang lobi atau di taman. Kononnya romantik tempat sebegini dan mudah untuk dia berjumpa dengan lelaki idamannya. Ren kadang-kadang tidak paham jiwa wanita ini tapi dia akan cuba menyelami jiwa An. Ren mencari An di lobi hotel dan tidak menjumpai An. Lalu dia pergi ke taman dan alangkah terkejutnya dia apabila melihat An dengan Shun. Dia cuba menyedapkan hatinya dengan menyatakan semua itu kebetulan sehinggalah dia mendengar sesuatu yang tidak di duga olehnya.

"Senior, saya sukakan senior! Saya harap senior sudi menjadi teman lelaki saya!" An meminta untuk menjadi kekasih hati Shun. Ren sungguh terkejut dan ingin mengetahui jawapan Shun.

"Saya juga menyukai awak An. Saya selalu memerhatikan awak. Saya ingin mendekati awak tetapi selalu di ganggu oleh "sampah" yang berada dekat dengan awak itu." Shun memberi jawapan yang mungkin membuat dia di tolak cintanya kerana An pasti akan memarahinya sebab mengutuk kawannya itu tetapi jawapan yang di berikan sangat mengejutkan.

"Senior, saya minta maaf pasal "sampah" itu. Saya sudah naik rimas berada dengannya. Dia tu saya hanya menganggap seperti hamba untuk membuat kerja-kerja saya saja. Saya harap senior paham. Saya janji akan menjauhi dirinya selepas ini.". Sungguh Ren tidak menyangka An akan berkata sedemikian hanya untuk mendapatkan lelaki yang dia inginkan. Ren terus membawa diri dan dia merasakan hati dia sakit sekali mendengar apa yang di katakan oleh An. Tidak dia sangka An hanya menganggap dia sebagai hamba dan "sampah" selama ini. Ren tidak kembali pada biliknya sebalik menuju ke bandar tanpa arah tujuan. Dia merasa sangat kecewa dengan apa yang terjadi.

Selain itu Mika telah di tinggalkan oleh rakan-rakan dia untuk bersama pasangan masing-masing dan membuat dia terpaksa bersama dengan Otto iaitu seorang penakut dan ulat buku. Sepanjang perjalanan dia terpaksa mendengar apa yang Otto membebelkan tentang Shinjuku Fraction sehinggalah mereka berhenti di suatu kawasan yang sunyi. Di situ terdapat sebuah rumah kosong dan tidak ramai orang yang lalu di situ terutamanya waktu malam. Mika terkejut dan terfikir adakah dia akan menjadi "wanita" dengan Otto. Dia tidak tahu yang dia sudah bersedia atau pun belum. Akhirnya Mika membuat keputusan yang dia tidak ingin membuatnya lagi, biarlah orang menyatakan dia kolot atau apa sahaja pun. Yang penting dia dengan pendirian dia.

"Saya minta maaf. Saya tidak bersedia lagi dan awak bukan lelaki yang saya minat. Saya harap awak paham." jelas Mika kepada Otto.

Tiba-tiba Otto tergelak besar, "Hahahaha. Awak ingat saya kisah ke?! Saya bawa awak dekat sini dengan 1 tujuan saja. Iaitu merasa badan awak! Dah lama saya geram dengan awak ni. Malam ni awak akan jadi milik saya!" Mika begitu terkejut sekali dengan perubahan Otto itu dan dia cuba melarikan diri tiba-tiba dia melihat 3 orang lelaki berada di depannya.

"Nampaknya dapat la kita habuan hari ni macam tahun sebelum ni. Kau memang hebat la Otto. Tak sangka kau dapat menjerat perempuan-perempuan sekolah kau dan sekolah dengan cara begini. Tak sia-sia kau dapat gelaran "Lady Killer"." sebut salah seorang lelaki berkenaan. Mika akhirnya teringat pada kes pada tahun lepas di mana ada student yang telah di rogol dan tidak dapat mengecam perogolnya kerana terlalu ramai. Tidak dia sangka dia juga akan menjadi mangsa pada malam ini.

"Aku lupa nak bagi tahu. Tak guna kau menjerit kerana tidak ada siapa yang akan melalui kawasan ini. Kitorang dah sebarkan tempat ini berhantu pada waktu malam dan banyak kejadian yang pelik akan berlaku. Percayalah tidak ada siapa pun yang akan menyelamatkan kau!" kata Otto pada Mika.

"Sudah la bercakap ni. Aku bosan. Aku nak merasa tubuh dia sekarang!" jawab lelaki ke-2 dan lalu dia menerkam Mika. Dia mengangkat Mika dan membawanya masuk ke dalam rumah kosong tersebut. Mika cuba meronta-ronta tetapi apakan daya tenaga seorang perempuan berbanding tenaga seorang lelaki.

"Sabar sikit sayang. Selepas ini kau akan merasa nikmatnya semua ini. Semua mangsa kami meronta-ronta pada mulanya dan akhirnya mereka yang meminta kami untuk menyetubuhi mereka berulang-ulang kali" kata lelaki ke-3 itu dengan penuh bangga. Akhirnya mereka cuba membuka baju Mika dan Mika cuba untuk melepaskan diri dan dia melihat Otto sedang merakam perbuatan mereka semua itu. Baru dia sedar mengapa gadis-gadis yang telah di rogol itu tidak menyatakan apa-apa kerana perbuatan mereka telah di rakam. Tanpa dia sedar, salah seorang dari mereka bertiga telah mengoyakkan pakainnya dan hanya membuat Mika memakai pakaian dalamnya dan dia terpaksa menutup tubuhnya dengan tangannya itu.

Mika cuba menjerit meminta tolong tetapi mulut dia telah di tutup rapat oleh lelaki yang di panggil Jin. Ini kerana mereka memberi arahan dengan menggunakan nama mereka dan Mika telah mengetahui kesemua nama mereka. Bermula dengan Otto, Jin, Kaz dan Mirai dan Mika menyedari bahawa mereka bertiga adalah pelajar yang telah di buang sekolah kerana menimbulkan masalah disiplin. Tidak dia sangka mereka telah menjadi sebegini teruk sekali. Mika terpaksa menyerah segala-segalanya kerana dia tahu mahkota dia akan di ragut oleh mereka berempat hinggalah tiba-tiba satu objek telah "singgah" ke kepala Jin. Mika begitu terkejut sekali dan dia melihat objek itu ialah tong sampah. Mereka semua mencari siapa yang membaling tong sampah itu hingga mereka melihat satu lembaga berada di pintu masuk rumah usang tersebut.

"Moi! Selamat la aku terasa nak terkucil dan tak sangka aku terjumpa sampah dalam rumah ni." cakap lelaki tersebut. Mika dan Otto sedar percakapan tersebut dari siapa dan Mika menjerit, "Ren! Tolong saya!". Tiba-tiba Kaz terus meluru ke arah Ren dan cuba menumbuknya dan alangkah terkejutnya mereka apabila Ren langsung tidak mengelak serangan itu malah dia berkata, "Trimas sebab sedarkan aku." Ren pun tersenyum lalu menghentak Kaz dengan sekali serangan dan menyebabkan Kaz terus "tidur". Tidak sampai beberapa minit Ren telah menyelesaikan Jin dan Mirai walaupun tubuh mereka lebih besar berbanding Ren.

Otto terus terduduk ketakutan apabila dia melihat Ren memandangnya dengan mata yang tajam. "Serahkan kamera video itu." suara Ren kedengaran begitu serius sekali. Otto dengan terketar-ketar menyerahkan video tersebut di hadapan Ren dan Ren terus menghempaskan video kamera itu ke bawah dan terus memijaknya sehingga menyebabkan Otto pengsan ketakutan. Tiba-tiba Ren terus membuka bajunya dan ini membuatkan Mika begitu takut sekali kerana menyangka dia akan di rogol oleh Ren. Dia hanya memejam mata dan dia menunggu apa yang akan terjadi pada dirinya itu. Tiba-tiba dia merasa sungguh hangat dan badannya terasa ringan sekali. Mika membuka matanya dan melihat Ren sedang mendukungnya dan badannya telah di baluti oleh pakaian Ren.

"Moi! Mika, sejak bila awak tambah berat ni? Agak tak larat la nak angkat anak gajah ni." Ren terus tergelak dan Mika merasa sungguh malu dan tiba-tiba dia memeluk Ren lalu menangis. Ren hanya mendiamkan diri kerana dia merasakan lebih baik Mika terus menangis dari memendamkan perasaan dia seorang diri.

Semasa Ren dan Mika sampai di lobi hotel. Dia melihat ramai pelajar dan guru sedang berkumpul di lobi hotel. Lalu mereka terpandang Ren dan Mika dalam keadaan yang agak mencurigakan. Mereka semua terus memarahi Ren dan An juga telah menampar Ren kerana melakukan sesuatu yang melampau kepada Mika. Mika ingin memberi penjelasan tetapi di halang oleh Ren. Dia menyuruh Sakura untuk membawa Mika ke doktor untuk memastikan Mika tidak mengalami sebarang masalah. Tiada siapa pun yang tahu apa yang dah berlaku kecuali Ren dan Mika. Mika ingin menceritakan semua itu tetapi di halang oleh Ren kerana dia tahu apa yang patut di lakukan kepada empat orang tersebut.

Hari terakhir telah pun tiba, Ren cuba bercakap dengan An tetapi di halang oleh Shun kerana An tidak ingin bercakap dengan dia lagi atas kejadian yang menimpa Mika itu tetapi Ren tahu itu bukan sebab sebenar An tidak ingin bercakap dengannya. Semasa di dalam bas mereka duduk berasingan dan Ren terpaksa duduk berseorangan kerana tiada siapa yang ingin duduk di sebelahnya. Sepanjang perjalanan untuk pulang Ren hanya mendiamkan diri dan banyak termenung di luar bas dan Mika sempat perhatikan dia dan rasa bersalah sangat atas apa yang menimpa diri Ren.

Mika terus tersedar dari mengingati kisah tersebut dan dia mengesat air mata dia tanpa dia sedar hari sudah pun lewat. Apabila Mika ingin pulang dia merasa sungguh terkejut sekali apabila melihat Otto, Jin, Kaz dan Mirai berada di depannya. Dia berasa takut apabila Jin cuba mendekati dia dan Mika terus melarikan diri meninggalkan Jin terpinga-pinga. Mika tidak ingin mengambil risiko untuk mereka mengapa-apakan dia. Dalam fikiran dia mungkin mereka ingin membalas dendam terhadap dia atas kejadian yang menimpa diri mereka.

"Kau la takutkan dia. Tak sempat kita nak cakap benda penting yang "Tuan" kita suruh sampaikan kat dia. Terpaksalah kita tunggu esok sahaja." marah Otto kepada Jin.




Apakah yang di maksudkan oleh Otto itu? Siapa pula "Tuan" mereka ini dan apa yang mereka inginkan dari Mika? Tunggu episod yang lain pula. Walaupun aku tengah tak ada idea nak buat episod macam mana. Ada cadangan sila komen k. Trimas. ;)