Thursday, 22 December 2011

lesen oh lesen..

Kalu baca tjuk msti plik kn..Apa jadah la aku ni tibe2 letak tajuk psal lesen..Ada sebab tau aku letak tajuk macam ni..Ada kena mengena dengan hidup dan mati..:P
Aku tengok budak2 skang lebih penting kn lesen kereta berbnding lesen motor..Alasan yg di berikan sbb tak nak kena hujan..What the hell?! Aku ingatkan alasan yg di berikan mahal la skit..Tapi betul 2 memang la betul tapi sume org tahu benda 2..Ceh..
Sume aku punyer kwn tahu aku ni memang xsuka nek keta,bas n sbgnya..Kecuali motor..Yes..Aku ni budak motor walaupun aku benci rempit, bahasa rempit, xpandai baiki motor n sbgnya..Tapi jiwa aku kat motor..Sebab biler dgn motor aku rasa tnang sbb xperlu rasa aircond yg sjuk n mnyk wngi dlm keta yg busuk 2..
Tapi dah ramai bsing dgn aku..Ceh..

Contoh ayt kwn2 aku :

Si A - takkn la nk bwak anak bini ko dgn motor??
Aku - aku suruh la bini aku bwak keta..
Si A - abis kalu die nk beranak nnt xkn la die nk bwk gak keta??
Aku - apa guna ada ambulans??(ciri2 bdak xnk klah)
Si A - kalu ambulans lmbt xkn ko nk die lahir kt umah??(blasan yg bgus)
Aku - hmm..no komen..(artis jap)

Atas sbb2 2..Aku dh jd serba slah..hahaha..Nanti aku akan amik lesen keta utk memuaskn hati org rmai..Walaupn aku msih bnci dgn kereta..:D Aku nek keta akan jd pning n pendiam gler..Aku xkn berckp dgn org n memilih utk tdo sahaja..:P
Insyallah aku akan amik lesen keta kalu ada rezeki n pnjang umo..Means kalu aku tak accident mtor la..Suka bwak laju ni..Hahaha..

Wednesday, 21 December 2011

My Dark Side..IV..

Pergh.. For the first time.. I use a sentimental pic in my dark side.. Hehehe.. Every pic tell a story.. In this time.. I will teach to all the heart broken men n women to tortured n kill your beloved one that have cheated on you.. If you really piss off for what they have done.. If you does still love them.. Chased them..(wtf..im so kind today..)


Anyway.. I will give you the method that you will find interesting and bring more pain.. Hehehe..

1) tie your love one in the pole.. then sew their lip because all the words that come from their lips is full of shit! then smacked their body with a hammer one part to another part with anger.. most important don't let them passed out.. we don't want they feel what we feel.. hahahaha.. do it slowly but hard.. means you should enjoy the moment you smack their body..

2) put them in a maze.. then chase them like crazy.. play their mind.. when you got them.. just kick punch them like trash.. step on them.. then make them run again.. if you tired of playing with them.. just kill them slowly.. hehehehe.. smack their body.. smack their head.. then kill them until no one will recognized them anymore..
3) cut their tongue because they will talk to much how much they love you and many more.. remember what they talk is piece of garbage.. that's why you must cut their tongue.. then poke them with sharp thing like needle, knife, ice pick and many more that will make a hole in their body..

4) take a knife.. then notch their whole body.. make your name and their name.. you and them will be together forever or she/he will never leave you or cheat on you and many more.. while notch their body say those word.. the word they always said at you.. then kill them if you really upset for what happen..

5) this will be sudden death but more painful and more delightful.. hahaha.. tie your love one in a chair or whatever you want.. but the placed that you tie them must make them sit or stand.. then you touch their mouth with you both hand down and up his/her jaw.. then pull your hand as hard you can.. make their mouth torn from their face.. there will blood everywhere and you must enjoy it every second while you cry in laughing..

I think this all the method I can think off.. If you have an dark side like me.. Send me a method how to kill people and make it sound logical and can be done.. I want more painful, more joy, and more BLOOD!!

Tuesday, 20 December 2011

keliru la gak ng diri aku ni..

Aku dah mula keliru dengan diri aku ni..Aku dah ada semua perasaan dalam diri ni..Maksud aku memang la aku ada perasaan lagi..Tapi perasaan kali ni kebanyakkan kepura-puraan..Aku rasa aku dah hilang diri aku ni..Shoot! Aku kena cari balik diri aku yang sebenar-benarnya..Aku suruh orang jangan hidup dalam kepura-puraan tapi aku buat macam tu..Apa la nak jadi..Ni la manusia..Cakap lain tapi buat lain..(aku ni ktuk diri aku or org len ni? -.-' ) Semua orang tahu yang aku ni banyak mulut, membosankan n macam-macam la..Tapi aku bukan macam tu..Aku ni pendiam sangat-sangat n muka tak pernah nak senyum kat orang..Semua orang aku pandang sampah n patut mati..Kadang-kadang aku pk manusia ni menarik..(aku anggp diri aku bkn manusia) Maaf la kpd sapa-sapa yg knal ng aku..Aku anggap korg sume ni sampah je dulu..Tapi sekarang aku anggap korang macam bidadari aku..Aku ni ibarat orang yang duduk dalam kegelapan tapi bermain-main dengan cahaya..(aku rse org xpham mksd aku ni) Paling mudah aku ni ibarat "black sheep" yang kena sesuaikan diri dengan kambing yang lain kebanyakkannya berwarna putih..Aku je yang berbeza..Oleh sebab untuk sesuaikan diri dengan orang lain..Aku kena jadi semua..Maksud aku, aku kena jadi macam dorang..Aku kena paham dorang..Sedangkan orang tak nak paham aku..Memang la semua orang berbeza tapi kita serupa..(pndai2 la pham kn ayt 2) Tapi aku tak nak cerita pasal korg ni..Aku cuma nak cari diri aku! Waa..;( Pulangkan kembali diri aku..(aku menangis kt sape pn xthu) Boleh gila aku dalam mencari diri aku yang sebenar ni..
Anyway..Kepada yang terasa maaf la..Aku tak ada niat nak kutuk or perli korang..Aku cuma tengah keliru dengan diri aku ni..Aku sekarang sangat-sangat la tak ada perasaan..Aku rasa nak bunuh orang je..Tapi tak mampu lagi..Tapi selalu terpk..Hehehehe..

Sunday, 4 December 2011

Luahan hati..

Aku tak tahu la kenapa dengan aku skang ni..Aku mula jadi diri lama aku..Benci giler..Banyak orang aku dah lukakan hati dorg..Bukan setakat tu je..Orang dah mintak maaf tapi aku ni ego..Tak nak maafkan..Tapi kalu benda yang dia buat tu amat la menyakitkan hati aku..Susah la nak maafkan..Tapi aku maafkan la gak..Cuma aku tak boleh nak kawan dengan orang macam tu lagi..Aku memang nak hubungan kitorg macam dulu..Tapi dia sama je macam orang lain..Aku terkejut giler dengan perangai dia tu..Selama aku kawan dengan dia..Rupa-rupanya dia menganggap aku ni sebagai bahan ketawa n ejekan untuk dia dan rakan-rakan dia..Aku ingat dia tak macam orang lain..Aku sayang dia sebagai kawan..Tapi apa yang dia buat tu sangat-sangat la buat aku rasa kecewa sih..(mcm ptus cnta je) Orang lain pun penah cakap macam tu kat aku..Aku memang benci orang macam tu..Tapi kalu apa yang dia cakap tu dan di sambung dengan ayat-ayat yang seronok..Aku tak marah langsung..Tapi dia boleh cakap macam tu dalam laman muka buku..(terikut lgu najwa latif r ni) Public pula..Kalu sorang dua je yang paham apa dia maksudkan takpe gak..Ni ramai kawan-kawan dia tahu..Argh! Moi! Apa dia ingat aku ni lelaki yang takde maruah? Sakit hati giler..Aku maafkan dia tapi apa yang dia buat tu susah aku nak lupakan..

Ni yang lain pula, kepada kawan-kawan aku..Aku rasa kalu korang terasa..Yes..Aku tuju kat korang..Tapi takut ramai pula yang terasa..Huhu..So kalu rasa ada kaitan dengan korang..Jangan la marah..Nama blog pun luahan hati kan..Waktu dekat sekolah semua je rapat..Macam belangkas tak boleh berpisah..Siap isytihar kawan rapat, BFF n macam-macam la..Tapi semua tu dusta je..Bila dah mula pergi tinggalkan sekolah dan dapat kawan-kawan baru..Selisih macam dah tak kenal je..Berlagak..Ceh..Dapat apa dengan orang macam ni..Dalam Facebook sibuk promote kawan-kawan yang baru kenal..Kawan lama dah tak nampak..Malah kutuk kalu orang buat status..Ye..Aku malu letak gambar aku sendiri dalam Facebook sebab ada kawan-kawan macam korang..Bila aku letak korang komen macam apa je..Ungkit masa silam aku..Sumpah aku menyampah ada kawan-kawan yang ungkit masa silam aku..Lepas tu cakap terang-terang tentang apa yang aku pernah buat..Korang tahu tak apa kesan dia kat orang yang baru aku kenal?! Tahu tak betapa susah nak explain kat orang yang aku ni dah berubah! Aku benci ada kawan-kawan macam korang..Aku anggap korang macam nyawa aku tahu tak..Aku amik berat tentang korang semua..Tak pernah aku rasa nak hina korang or ungkit masa silam korang..Bila orang aku tanya tentang korang..Aku jujur citer apa korang dah buat tapi aku kata korang dah berubah walaupun sama je..Tapi sebab kawan aku tipu la..Sebab aku yakin korang akan berubah..

Banyak benda aku nak tulis tapi aku tak nak la buruk kan kawan-kawan aku ni..Serius aku sayang korang..Walaupun nampak aku tak serius n suka main-main..Aku selalu gak sakitkan hati korang..Aku mintak maaf sangat-sangat..Selalu gurauan aku mengundang padah..Tapi impian aku nak tengok kawan-kawan aku senyum je..Aku tak nak korang sedih..Korang sama penting dengan keluarga aku tahu tak..Aku dah anggap korang macam keluarga aku..Maafkan aku kalu post ni sakitkan hati korang..

Friday, 25 November 2011

Ajal aku hampir tiba..

Jangan pk yang bukan2 psal tjuk 2..aku saja menggatal tulis macam 2 sbb memang aku hampir menemui ajal semasa ingin pulang ke rumah..

Aku pergi ke kedai untuk membeli topup di presint 8..sje je nk berjlan2 release tnsion..huhu..Then aku gerak ke p11..Aku tak tahu kenapa tempat tu cukup menarik minat aku sejak akhir2 ni..Lalu aku terus ke p11 dan melihat tangki minyak motor dah habis..Aku pergi la isi minyak dan aku rasa seperti biasa dan tak ada yang luar biasa berlaku dekat diri aku ni..

Semasa dalam perjalanan pulang ke rumah..Aku melalui jalan kedai mamak terowong..budak putrajaya tahu la mana tempat aku maksudkan ni..Semasa aku membawa motor aku ternampak myvi hitam di hadapan aku keluar utk ke arah bertetangan aku..Tapi aku bawak motor macam biasa dan myvi hitam melepasi aku tetapi aku hampir di langgar oleh myvi putih yang cuba untuk keluar mengekori myvi hitam itu dan aku sempat mengelak dari terlanggar kereta myvi tersebut..Alhamdulillah tiada kereta arah bertentangan..Kalu ada or aku tak sempat elak kereta tu aku rasa dah arwah..Hoho..

Persoalan aku la..Agak2 la kalu aku tak sempat elak kereta tu pada hari ni..Apa akan jadi pada diri aku ni??Agak2 sume kwn2 aku tahu yang aku accident pada malam ni??Aku rasa tak amik exam aku untuk sementara waktu..Atau aku memang takkan amik lagi!!



Tapi kalu ajal dah menjemput aku..Bukan aku dapat larikan diri kan..Kematian sesuatu yang tak dapat kita elakkan..:) Aku saja nak tulis benda ni..Aku nak tengok berapa ramai marah aku ni..Hahaha..Aku ni suka buat orang risau..:P Tapi andainya aku di takdirkan accident malam ni..Aku rasa dah tak dapat tulis blog,komen ng kawan2 aku,kaco kawan2 aku,tak dpt tgk family aku n bnyak lagi la..Sentimental gak aku malam ni..Macam aku nak mati je..Hahaha..Mungkin hari ni aku terselamat..Tapi sapa tahu kan esok lusa aku mungkin akan di tarik nyawa ni..:) Anyway aku sayang sume kwn2 aku n keluarga aku..Ciri2 org poyo..:D


P.S : aku bt bnda ni pg so means dh ari ni..tp aku kata mlm ni sbb rse lg mudah di fhami kot..Kalu tak paham tnya je..:) Aku nk ltak kt fb tp pnjang sgt..Alang2 bt je la jd blog..Then post..:D

Wednesday, 23 November 2011

Pelik..

Hari ni aku nak cerita something yang pelik berlaku dalam diri aku. Mungkin aku mimpi or apa-apa la. Tapi aku dapat rasakan something pelik.

Hampir setiap hari aku dapat rasakan aku diperhatikan dari jauh dan dekat. Bukan stalker k. Tapi benda lain. Aku tak pasti lagi apa benda ni. Tapi aku rasa dia ekori aku tak kira mana aku ada. Dalam tandas pun nak ikut. Ceh.

Hampir setiap malam gak aku mimpi benda pelik. Aku kena kejar dengan orang. Aku tengok manusia hilang kewarasan dorg. Aku rasa kejadian macam benda tu betul tapi aku baru bangun tidur. Aku kena hempap dengan "something".

Ada sekali tu aku terjaga dari tidur, aku dapat rasakan someone perhatikan aku di sekeliling bilik aku. Dekat kerusi tepi katil aku. Dekat pintu bilik aku. Kadang-kadang dekat tengah-tengah ruang nak pergi tandas.

Ada ke patut time aku mandi aku dengar suara mak aku bising-bising kat aku. (suke menggunakan bilik air utama) Antara dengar tak dengar sebab shower terpasang dan aku buka pintu bilik air dan takde sapa pun time tu. Aku pun 1 dodol, terlupa mak aku keluar tapi time tu aku baru bangun tido n tkut mak aku dah balik. Sebagai anak mithali kena la tengok kan. (poyo je)

One day tu aku ada tinggal sorang-sorang kat rumah dan kena la jaga anak buah aku yang nakal tu. Aku layan la dia macam apa. Then dia tidur dengan nyenyaknya. (Alhamdulillah) Dah lama-lama tu aku pergi la bilik dan buka notebook aku. Tiba-tiba aku dengar budak menangis. Sumpah terkejut aku. Aku ingat anak buah aku mengigau. Aku pun terkejut then terus lari kuar ke depan. Tapi aku tengok dia nyenyak je tido siap berdengkur tu. Ceh. Then baru aku sedar aku kena "main". Then aku dengar budak-budak gelak. Aku ingat kan kat lobi lif tu tapi aku dengar jelas dalam rumah. Bukan main cuak aku nak bangun dari kerusi tapi sebab anak buah aku ada kat depan. Aku kena tengok dia gak.(pak cik yg bek..:P) Tapi takde orang pun dan keadaan sunyi macam apa ntah. Tapi aku dapat rasa ada orang perhati aku kat dapur. Aku pandang dan perasaan tu terus hilang dengan tiba-tiba.(aku blh rasa tp xnmpk)

Kejadian seperti ni selalu menghantui aku sampai skang. Walaupun selalu kena, aku tak biasa lagi sebab kalu korg ni boleh rasa "benda" tu macam aku. Rasa macam korg punya badan berat sangat. Rasa macam kena tarik je. Mungkin ada hikmah semua tu terjadi. Tapi aku tak nak cerita kat parents aku lagi, cuma abang aku yang no 2 je tahu semua ni. Tapi hari ni aku nak share dengan korg semua. Mana tahu ada yang boleh tolong aku.

Friday, 18 November 2011

Percintaan Ini..Part II



Yo..kali ni aku bwak smbungan utk yg dlu..Lagu aku pilih ni agak sentimental r gak..Ye la..Lagu org kecewa "bini" di bwak lari..hahahah..(ok..cter sdih or lwak ni?)=.='

Part IV

Liyana : Kita kena buat sesuatu la tentang Ira tu. Ezad kena tahu semua ni. Dia kawan baik kita. Aku tak sanggup dia di permainkan lagi.

Dina : Betul kata kau tu. Tapi macam mana kita nak buktikan kat Ezad yang betina tu curang dengan dia? Lagi pun kau kena tahu yang Ezad tu sentimental skit. Kalu dia tahu semua ni, mampus menangis n berkurung dalam umah selama sebulan.

Zack : Betul tu memang la betul. Tapi kenapa korg masuk umah aku ni?! Mana korg curi kunci rumah aku?! Siap tengah masak n buat air plak! Ingat rumah ni korg beli ke?! Kang tak pasal-pasal JAIS datang serbu rumah aku ni.

Dina : Chill dude. Kitorg dah buat kunci pendua untuk rumah ko. Lagi pun rumah kau comfort la. Kitorg tak kaya macam kau dow. Rumah sendiri, kereta sendiri, motor sendiri n duit sendiri. Siapa la kitorg ni?(dgn bt aksi mcm org sdih ala2 dlm drama)

Liyana : See Zack, kau dah buat Dina sedih. Kitorg sedar kitorg tak layak kawan dengan kau. Kitorg takde mak bapak yang kaya macam kau. Takde bisnes macam kau. Siapa la kami ni kan. Huhuhu. (drama queen mcm Dina gak)

Zack : !@#$^&*()_+. Perangai tak pernah berubah. Aku tampar baru korg tahu. Dah-dah tak payah berlakon lagi. Aku nak mandi jap. Jangan lupa masak untuk aku sekali. Aku lapar gak. Korg jadi org gaji aku hari ni.

Dina : Ceh. Melampau. Tadi bising ng kite. Skang nak manja-manja ng kite. (gaya org bjet ayu)

Zack : Argh! Aku bayar la. Ingat free ke? Perangai macam apa. Masuk umah aku n masak suka ati korg je. Tapi mintak bayaran. Siot gler. !@#$%^&*()_+

Dina&Liyana : Baik bos! Ni yang sayang kat ko ni. Hehehee. (bdak2 bisnes)

Part V

Ezad : Salam. Sayang dekat mana ni? Saya rindu la kat awak. Pliz kol saya balik lepas ni.

Zack : Hm. Dia off handset dia lagi? Kau dah try contact rumah dia?

Ezad : Dah. Semua dah aku buat. Aku tak tahu la kenapa dia cuba mengelak dari aku. Aku ada buat salah ke? Aku dah bagi semua yang dia nak. Aku dah layan dia macam yang dia nak.

Zack : Aku malas la nak cakap banyak. Kejap eh. Aku ada benda nak tunjuk kat kau tapi sebelum tu aku nak kol "lintah darat" dua orang tu jap sebelum aku tunjuk kat kau something.


Selepas itu Zack membawa Ezad ke tempat yang cukup asing bagi dirinya iaitu kelab malam.

Ezad : Dude, kenapa bawak aku kat tempat macam ni? Kalu Ira tahu aku ada kat sini nahas aku.(penakut bini)

Zack : Diam je la. Kau tengok je apa yang akan jadi hari ni. Aku nak buat silap mata hari ni. Cara-cara untuk menyedarkan orang yang "mati" akibat bercinta.

Zack membawa Ezad ke satu tempat dan di situ mereka bertemu dengan Dina dan Liyana. Ezad begitu terkejut melihat mereka. Dia merasa sedikit gementar dengan apa yang Zack maksudkan. Selang beberapa minit tiba-tiba Zack bangun dan mengheret Ezad ke satu tempat.

Zack : Aku malas nak buat macam ni dengan kau. Tapi sebagai kawan dan kitorg pk masak-masak ni je la jalan penyelesaian yang terbaik.(lalu menolak Ezad melanggar seseorang)
?? : Ouch! Are u blind?!

Ezad : I'm sorry miss. I didn't mean that.

Ezad memandang wanita yang dia melanggar itu dan dia merasa terkejut kerana di depannya adalah orang yang tidak asing dalam diri dia. Pakaian yang wanita itu pakai sungguh membuat dia terkejut. Orang yang selama ini dia sanjung dan puja sangat berbeza di mata dia sekarang.

Part VI



Ira : Sayang, please let me explain this.

Ezad : There no need for you to explain. I saw the whole thing. Sanggup awak buat saya macam ni, saya macam orang bodoh selama ni. Tak sangka awak pergunakan saya sampai begini sekali. Tak cukup ke semua yang telah saya bagi kepada awak?

Ira : Memang tak cukup! Kau ingat aku nak sangat bersama dengan kau. Setiap hari aku berdoa supaya aku tak bersama dengan kau. Aku menyesal couple dengan kau!

Dina : Setan dah tunjukkan rupa dia dow. (bisik Dina kpd Liyana & Zack)

Ira : Aku dekat dengan kau pun sebab aku dah bet dengan kawan-kawan aku supaya kenakan kau. Sekarang aku dah tak perlukan kau. Aku peduli apa dengan apa yang kau pernah buat kat aku selama ini. You can go to hell!


Tiba2 satu tamparan hinggap di pipi Ira. Mereka semua terkejut apabila melihat Liyana menampar Ira sambil menangis.

Liyana : Cukup! Sudah la tu. Jangan sakitkan hati dia dengan kata-kata awak itu lagi. Tolong berhenti. Saya merayu pada awak.

Liyana menangis dengan teresak sekali dan melutut di hadapan Ira. Lalu Ezad mengangkat Liyana dan meminta diri sambil memohon maaf kepada Ira.

Part VI

Zack : For three weeks I haven't seen him. I'm sorry. I really don't know where he has gone.


Danial : Zack, please help us. You know that our assignment is at hand with a given period. Please tell us where he has gone.

Maya : Yeah Zack, please. I'm begging you. You know that our future depends on Ezad. He is the ace in our team.

Liyana : Ezad has gone back to Malaysia. He need to rest for a while. He has submit his assignment along with you guys. He really sorry for making you all so worried.

Maya : Thanks Liyana. You really bring good news to us.

Zack : Bila dia nak balik sini? Dah tiga minggu plak sejak dia ternampak "bini" dia dengan jantan lain.

Liyana : . . . . . .Saya tak tahu la Zack. Saya tak tahu. (menangis)

Zack : Argh! Ezad! You stupid son of b***h! Kau tunggu la. Aku dapat kau, aku sekeh-sekeh kepala kau.

Thursday, 17 November 2011

My dark side..III

Yo. Today I think I will be polite to teach to who that have been bullies or that have always being laugh stock by his/her friends. My method for this post I think will be more "polite" than before. Hehehe. Why I so "polite" today you ask? Hehehe. This method will haunt the rest of the life of she/he that always make fun and bullies other people. Of course this method just like we clean the trash bin or throw away rotten fruit. But in this case we just throw away rotten "people" and make them "better". Hehehe. Enough chit chat let's go through this. Hahaha.


P/S : To those that have grudge with the person that's always bullying you. You just kidnap she/he and take someone safer that no one will hear you or find you (in deserted place/forest).

1) Tie them to chair/tree then talked trash to them and tell them what you feel toward them. Then use your fist or kick them in they stomach or leg. WARNING - don't smack their head because they will faint faster. Then you break their finger with your hand like loan shark do to who don't pay their money. Now you can smack their head and when they faint just throw them like trash in the side way. NEVER EVER TO FORGET leave something that they will remember and never dare to told anyone what you have done.

2) Maybe this method that I will tell can do in the public without no one noticing it. You just stalk them everyday at anywhere. In their home, school or even the toilet! This maybe sound crazy but it will work. Trust me! But this thing will take time but the result will shocked you. But don't show yourself infront of him/her but do the dirty work in the shadow. Scared them until they lost they mind and eventually they will kill themselves. This is a psychology method that common use for the stalker or people that want revenge.

3) Capture he/she and tie them then lock them inside cupboard and make sure you put a hole to make them breath. You sure don't want them to die right. To make thing more interesting, scared them like talk to them like you will kill them and use a chainsaw then use it to some statue and use scream voice (people he/she know) and blood of course (not real). Perform an act like you kill a people and she/he must sweat it and give some extra sweat in her/his pants. Then release them and make sure you always record all his/her behavior then show it to all people and put it in youtube. People will make fun to her/his and eventually they will kill themselves.





That's all that I can think about. It's so fucking hard to think an "polite" torture that will not kill people. I think this will the final torture that I will think to let people live. Hahahaha. There should be blood.



P/S : Suicide is something that is prohibited. Please don't this stupid thing.

Sunday, 13 November 2011

Percintaan ini..


Seperti biasa, aku ni gila lagu jiwang sikit. Sebenarnya aku bosan skit time ni. So tiba-tiba aku dengar lagu ni. Alang2 aku buat je la cerita yg ada kena mengena dengan tajuk aku ni.


Kisah antara 2 insan yg aku buat. Rasa kena kot dengan lagu yg aku buat ni. Terpulang la pd org mcm mana nk nilai.

Part 1

Ezad : Salam. Hai sayang. Selamat pagi.

Ira : Wasalam. Hai. Selamat pagi juga.

Ezad : Jom kuar sayang. Saya rindu la kat awak.

Ira : Erm. Hari ni tak boleh la sayang. Saya demam. Huhu.

Ezad : Ala ciannya sayang saya ni. Jangan lupa makan ubat k.

Ira : Baik la sayang. K la sayang. Saya nak mandi then tidur. Bye2. Mmuahh!

Ezad : Baik la. Take care k. Bye2. Mmuahh!

Part 2

Zack : Wei! Muncung macam orang hilang bini pehal?!

Ezad : Hmm. Dah seminggu lebih aku tak jumpa dia. Setiap kali nak jumpa macam2 alasan yang dia bagi. Kenapa dia berubah?

Zack : Hmm. Aku malas nak masuk campur tangan masalah rumah tangga orang ni. Apa yang aku cakap bukan ko nak caya. Macam waktu aku cakap aku ternampak dia kat Mydin dengan someone. Kau tak nak caya kat aku. Ceh.

Ezad : Dia kata dia kuar dengan sepupu dia time tu. Dia dah minta maaf plak sebab tak bagi tahu aku. Aku percaya kat dia. Dah 3 tahun lebih kitorg couple takkan la dia tergamak nak tipu aku. Aku yakin dia setia kat aku sorang je.

Zack : !@#$%%^&*()_+. Malas aku layan ko. Orang kalu tengah angau bercinta memang macam ni. Taik pun kau nampak macam permata. Huh!

Part 3

Liyana : Wei! Aku ada benda nak bagi tahu ni!

Zack : Dude relax k. Kau ni kenapa? Macam kena kejar dengan hantu je?

Dina : Ok. Amik nafas dulu k. Apa benda yang penting sangat kau nak bagi tahu ni?

Liyana : Korg kenalkan dengan makwe Ezad tu kan?

Zack : Kenal la. Selalu lepak dengan kita plak. Cuba kau terus terang dengan kitorg ni.

Liyana : Tadi, lepas aku kuar dari tandas. Aku terlanggar la sorg mamat ni. Hensem tu Dina. Tergoda aku. Eeeee!

Dina : Ye ke?! Ruginya aku tak ikut ko! Apa la malang nasib aku lepak dengan Zack ni.

Zack : Aku yang tak bersalah kena? (ckp sorg2) Wei! Ni dah cita pasal laki apa kes. Cakap je la apa yang kau nampak.

Liyana : Ok. Lepas langgar mamat tu. Barang aku pun terjatuh. Mamat tu cuba la tolong aku tapi tiba-tiba ada suara perempuan bising kat dia n suruh dia blah. Aku malas nak layankan perempuan macam tu. Aku pandang la betina tu. Sumpah terkejut wei, korg rasa sapa yang aku nampak tu.

Zack & Dina : Ira kan?

Liyana : Macam mana korg boleh tahu ni?

Zack : Tak payah cakap banyak. Skang ko duduk n tutup muka n mulut. Dia ada kat belakang ko.

Mereka semua pun menyembunyikan muka masing-masing dan cuba untuk beredar tetapi sesuatu yang tak di jangka telah berlaku.

Zack : Shit! Apa mamat tu buat kat sini?!

Dina : Sapa dow? (smbil memandang tempat yg Zack lihat) Argh! Shit! (sila jgn meniru kata2 yg kurg sopan ini)

Liyana : Ezad! Apa dia buat kat sini? Macam mana ni dow. Kalu dia tengok Ira dengan mamat hensem (perlu ke?) tu mesti hancur hati dia.

Ezad : Assalamualaikum semua. Sayang giler korg dengan aku kan. Sampai semua berdiri untuk jemput aku. Eee! (agk mcm perempuan) Sayang you alls! (sah gedik)

Zack : Ha'ah. Kau tahu-tahu je kitorg datang nak jemput kau. Kau nampak Dina kan?

Ezad : Aku nampak. Tapi kenapa dengan dia?

Zack : Kau tengok betul-betul muka dia. Kalu kau lambat datang tadi, aku dengan Liyana dah tak wujud dia makan. Hahahaha.


Mereka semua tergelak bersama walaupun Dina memang terasa nak memakan Zack tapi demi Ezad dia terpaksa beralah dan mereka semua pun terus pergi ke tempat lain untuk makan.

Friday, 4 November 2011

fall in love with ex..



For the opening, I don't know what song should I choose that suit with the title. But when I heard this two song. I think it suit well but I think you all should choose and judge it. Anyway because the two song was in Bi and Malay. I will do this blog in two languages. Hehehe. Jangan marah.

Is it possible to fall in love with our ex? That the question that was ask by one of my friends in his FB. I don't know what to answer to his question because it's have variety answer. Depends on the people what they want to choose.
In my opinion there are about 3 answer :

1) Tak mustahil untuk jatuh cinta balik dengan ex kita sbb dia mungkin cinta pertama kita/dia berbeza dgn semua couple kita yg sekarang atau yang masa lalu. Dia mungkin ada benda yg bt kita tertarik sangat2 dgn dia dan susah nk lupakn dia.
2) Mustahil sbb kebanyakkan perempuan/lelaki jenis yg tak nak mengimbau masa lalu. Tapi selalunya benda ni lebih ke arah perempuan la (mcm ada pengalaman la plak). Mungkin dia rasakan yg korg tak berubah lagi dan cinta dia terhadap korg semakin pudar/dia dah ada yang lain dan ingin menggembirakan org yg baru dan bukan yg lama.
3) Ask yourself. Are you really love her or just miss the time that you spend together. Maybe you see it's as the same meaning and related. But you should understand that feeling. If you really love her just win her heart back. But if you just miss the old time. Just forget about it.


Maybe you all have you own opinion. Who am I to judge other people. Semua org ada pendapat dorg masing2. Kalu rasa ragu2 minta la pertolongan dari Illahi. Insyallah Dia akan menolong kita tak kira dalam apa jua cara pun. Allah akan tnjukkan kat kita jodoh yg telah di tetapkan untuk kita. ^_^

Tuesday, 1 November 2011

why?

Kalu baca tajuk mesti ingat aku nak tulis dalam BI kn..

Memang tak la..

Aku rasa mcm cool je tajuk 2.

Topik aku pada hari ni ialah mengapa kita tidak meletak nama yang sebenar dalam laman sosial?(skema betul ni)

Sering kita melihat nama2 di facebook misalnya(sbb aku ada facebook je) :

--Ashiya mizuki pdahal nama Fatimah Husin(rekaan semata2)
--Frank Lampard pdahal nama Ali bin Mamat(still rekaan)

Kalu aku nak sebut satu2 mmg banyak la.

Aku pelik bin hairan kenapa org zaman skang xnk letak nama dorg sndri n nama bapak.

Bukan main payah mak bapak dorg cri nama utk dorg.

Dorg senang2 je tkar nama jd lain.

Mati nanti tak letak nama dorg 2 kt batu nisan baru tahu.

Yang aku pelik org tipu tentang nama sendiri kt org lain.

Why must we do something like that?

Aku nak menipu org pun aku tipu tentang benda bese2 je.

Nama aku takkan aku tipu melainkan terpaksa(tp nnt jujur gak).

Adakah kita malu dengan nama yg telah diberikan oleh ibu bapa kita?

Kalu malu bunuh diri je xpun korg bunuh mak bapak korg.

Then tukar nama.

Buang masa je ada anak macam korang ni.


Maaf la kalu ada yg marah lepas baca benda ni.

Tapi aku tak rasa patut marah sbb bnda ni knyataan.

Dan bnda mcm ni semakin menjadi-jadi.

Serius dari pandangan aku.

Jangan malu dgn nama kita.

Nama melambangkan diri kita.

Maaf kalu aku terkasar bahasa n mengguris hati org.

kisah cinta 3 segi..versi pelik II - kebodohan..

Seperti sebelum cerita sebelum ni. Ada lagu sebagai mukadimah dia kn. Yang ni pun ada gak. Ibarat cerita drama la kn. Setiap kali episod baru je mesti ada lagu. Hehehe. Harap penonton yang di sayangi tak marah. Coz bnyk lagu jiwang je. Bagi aku kena dgn cerita yang aku buat ni.


Lagi 2 hari percutian mereka akan tamat, Mika masih mencari pasangannya manakala Ren ingin memberitahu An perasaannya pada malam terakhir ini. Dia pun macam lelaki lain, ingin mencari pasangan bukan sebab nafsu tetapi atas dasar cinta. Dia dah mula jatuh cinta pada An sejak dia kecil lagi tetapi tak pernah meluahkannya. Dia takut perasaan dia akan di tolak begitu sahaja oleh An kerana dia tahu An menganggap dia seperti seorang kawan dan juga jiran. Tak mungkin akan mencintai dia kerana perbezaan antara mereka berdua. Tetapi dia kena yakin dan jika betul la tempat ni ialah "Syurga percintaan" pasti dewa percintaan akan menolong dia.

"An sudi tak awak menjadi kekasih hati saya? Kita sudah lama berkawan, saya tak tahu macam mana perasaan ini boleh hadir dalam diri saya. Saya sayangkan awak, saya tak boleh janji apa-apa pun untuk awak tapi saya akan cuba sedaya upaya untuk berubah demi awak. Argh! Moi! Sejak bila aku sentimental ni?! Mau An gelak bila aku luah macam ni. Mesti dia pelik macam mana raja huru-hara ni boleh jadi jiwang plak. Moi!" rungut Ren sorang-sorang. Di masa yang sama pula, Mika terdengar perbualan dari rakan-rakannya untuk menyelinap dari hotel untuk bertemu kekasih masing-masing. Mika cuba untuk menghalang mereka tetapi tidak di endahkan oleh mereka. Mereka cuba menghasut Mika untuk mengikut mereka dan besar kemungkinan dia untuk bertemu kekasih hati adalah tinggi. Setelah di desak akhirnya Mika bersetuju untuk mengikut mereka semua.

Akhirnya Ren mendapat keberanian dan ingin juga meluahkan perasaan dia kepada An walaupun dia tahu risiko untuk dia di gelakkan adalah sangat tinggi. Dia bergegas mencari An. Dia tahu yang An sukar untuk tidur pada waktu sebegini dan jika mereka berada di tempat sebegini, kebiasaannya An akan berada di ruang lobi atau di taman. Kononnya romantik tempat sebegini dan mudah untuk dia berjumpa dengan lelaki idamannya. Ren kadang-kadang tidak paham jiwa wanita ini tapi dia akan cuba menyelami jiwa An. Ren mencari An di lobi hotel dan tidak menjumpai An. Lalu dia pergi ke taman dan alangkah terkejutnya dia apabila melihat An dengan Shun. Dia cuba menyedapkan hatinya dengan menyatakan semua itu kebetulan sehinggalah dia mendengar sesuatu yang tidak di duga olehnya.

"Senior, saya sukakan senior! Saya harap senior sudi menjadi teman lelaki saya!" An meminta untuk menjadi kekasih hati Shun. Ren sungguh terkejut dan ingin mengetahui jawapan Shun.

"Saya juga menyukai awak An. Saya selalu memerhatikan awak. Saya ingin mendekati awak tetapi selalu di ganggu oleh "sampah" yang berada dekat dengan awak itu." Shun memberi jawapan yang mungkin membuat dia di tolak cintanya kerana An pasti akan memarahinya sebab mengutuk kawannya itu tetapi jawapan yang di berikan sangat mengejutkan.

"Senior, saya minta maaf pasal "sampah" itu. Saya sudah naik rimas berada dengannya. Dia tu saya hanya menganggap seperti hamba untuk membuat kerja-kerja saya saja. Saya harap senior paham. Saya janji akan menjauhi dirinya selepas ini.". Sungguh Ren tidak menyangka An akan berkata sedemikian hanya untuk mendapatkan lelaki yang dia inginkan. Ren terus membawa diri dan dia merasakan hati dia sakit sekali mendengar apa yang di katakan oleh An. Tidak dia sangka An hanya menganggap dia sebagai hamba dan "sampah" selama ini. Ren tidak kembali pada biliknya sebalik menuju ke bandar tanpa arah tujuan. Dia merasa sangat kecewa dengan apa yang terjadi.

Selain itu Mika telah di tinggalkan oleh rakan-rakan dia untuk bersama pasangan masing-masing dan membuat dia terpaksa bersama dengan Otto iaitu seorang penakut dan ulat buku. Sepanjang perjalanan dia terpaksa mendengar apa yang Otto membebelkan tentang Shinjuku Fraction sehinggalah mereka berhenti di suatu kawasan yang sunyi. Di situ terdapat sebuah rumah kosong dan tidak ramai orang yang lalu di situ terutamanya waktu malam. Mika terkejut dan terfikir adakah dia akan menjadi "wanita" dengan Otto. Dia tidak tahu yang dia sudah bersedia atau pun belum. Akhirnya Mika membuat keputusan yang dia tidak ingin membuatnya lagi, biarlah orang menyatakan dia kolot atau apa sahaja pun. Yang penting dia dengan pendirian dia.

"Saya minta maaf. Saya tidak bersedia lagi dan awak bukan lelaki yang saya minat. Saya harap awak paham." jelas Mika kepada Otto.

Tiba-tiba Otto tergelak besar, "Hahahaha. Awak ingat saya kisah ke?! Saya bawa awak dekat sini dengan 1 tujuan saja. Iaitu merasa badan awak! Dah lama saya geram dengan awak ni. Malam ni awak akan jadi milik saya!" Mika begitu terkejut sekali dengan perubahan Otto itu dan dia cuba melarikan diri tiba-tiba dia melihat 3 orang lelaki berada di depannya.

"Nampaknya dapat la kita habuan hari ni macam tahun sebelum ni. Kau memang hebat la Otto. Tak sangka kau dapat menjerat perempuan-perempuan sekolah kau dan sekolah dengan cara begini. Tak sia-sia kau dapat gelaran "Lady Killer"." sebut salah seorang lelaki berkenaan. Mika akhirnya teringat pada kes pada tahun lepas di mana ada student yang telah di rogol dan tidak dapat mengecam perogolnya kerana terlalu ramai. Tidak dia sangka dia juga akan menjadi mangsa pada malam ini.

"Aku lupa nak bagi tahu. Tak guna kau menjerit kerana tidak ada siapa yang akan melalui kawasan ini. Kitorang dah sebarkan tempat ini berhantu pada waktu malam dan banyak kejadian yang pelik akan berlaku. Percayalah tidak ada siapa pun yang akan menyelamatkan kau!" kata Otto pada Mika.

"Sudah la bercakap ni. Aku bosan. Aku nak merasa tubuh dia sekarang!" jawab lelaki ke-2 dan lalu dia menerkam Mika. Dia mengangkat Mika dan membawanya masuk ke dalam rumah kosong tersebut. Mika cuba meronta-ronta tetapi apakan daya tenaga seorang perempuan berbanding tenaga seorang lelaki.

"Sabar sikit sayang. Selepas ini kau akan merasa nikmatnya semua ini. Semua mangsa kami meronta-ronta pada mulanya dan akhirnya mereka yang meminta kami untuk menyetubuhi mereka berulang-ulang kali" kata lelaki ke-3 itu dengan penuh bangga. Akhirnya mereka cuba membuka baju Mika dan Mika cuba untuk melepaskan diri dan dia melihat Otto sedang merakam perbuatan mereka semua itu. Baru dia sedar mengapa gadis-gadis yang telah di rogol itu tidak menyatakan apa-apa kerana perbuatan mereka telah di rakam. Tanpa dia sedar, salah seorang dari mereka bertiga telah mengoyakkan pakainnya dan hanya membuat Mika memakai pakaian dalamnya dan dia terpaksa menutup tubuhnya dengan tangannya itu.

Mika cuba menjerit meminta tolong tetapi mulut dia telah di tutup rapat oleh lelaki yang di panggil Jin. Ini kerana mereka memberi arahan dengan menggunakan nama mereka dan Mika telah mengetahui kesemua nama mereka. Bermula dengan Otto, Jin, Kaz dan Mirai dan Mika menyedari bahawa mereka bertiga adalah pelajar yang telah di buang sekolah kerana menimbulkan masalah disiplin. Tidak dia sangka mereka telah menjadi sebegini teruk sekali. Mika terpaksa menyerah segala-segalanya kerana dia tahu mahkota dia akan di ragut oleh mereka berempat hinggalah tiba-tiba satu objek telah "singgah" ke kepala Jin. Mika begitu terkejut sekali dan dia melihat objek itu ialah tong sampah. Mereka semua mencari siapa yang membaling tong sampah itu hingga mereka melihat satu lembaga berada di pintu masuk rumah usang tersebut.

"Moi! Selamat la aku terasa nak terkucil dan tak sangka aku terjumpa sampah dalam rumah ni." cakap lelaki tersebut. Mika dan Otto sedar percakapan tersebut dari siapa dan Mika menjerit, "Ren! Tolong saya!". Tiba-tiba Kaz terus meluru ke arah Ren dan cuba menumbuknya dan alangkah terkejutnya mereka apabila Ren langsung tidak mengelak serangan itu malah dia berkata, "Trimas sebab sedarkan aku." Ren pun tersenyum lalu menghentak Kaz dengan sekali serangan dan menyebabkan Kaz terus "tidur". Tidak sampai beberapa minit Ren telah menyelesaikan Jin dan Mirai walaupun tubuh mereka lebih besar berbanding Ren.

Otto terus terduduk ketakutan apabila dia melihat Ren memandangnya dengan mata yang tajam. "Serahkan kamera video itu." suara Ren kedengaran begitu serius sekali. Otto dengan terketar-ketar menyerahkan video tersebut di hadapan Ren dan Ren terus menghempaskan video kamera itu ke bawah dan terus memijaknya sehingga menyebabkan Otto pengsan ketakutan. Tiba-tiba Ren terus membuka bajunya dan ini membuatkan Mika begitu takut sekali kerana menyangka dia akan di rogol oleh Ren. Dia hanya memejam mata dan dia menunggu apa yang akan terjadi pada dirinya itu. Tiba-tiba dia merasa sungguh hangat dan badannya terasa ringan sekali. Mika membuka matanya dan melihat Ren sedang mendukungnya dan badannya telah di baluti oleh pakaian Ren.

"Moi! Mika, sejak bila awak tambah berat ni? Agak tak larat la nak angkat anak gajah ni." Ren terus tergelak dan Mika merasa sungguh malu dan tiba-tiba dia memeluk Ren lalu menangis. Ren hanya mendiamkan diri kerana dia merasakan lebih baik Mika terus menangis dari memendamkan perasaan dia seorang diri.

Semasa Ren dan Mika sampai di lobi hotel. Dia melihat ramai pelajar dan guru sedang berkumpul di lobi hotel. Lalu mereka terpandang Ren dan Mika dalam keadaan yang agak mencurigakan. Mereka semua terus memarahi Ren dan An juga telah menampar Ren kerana melakukan sesuatu yang melampau kepada Mika. Mika ingin memberi penjelasan tetapi di halang oleh Ren. Dia menyuruh Sakura untuk membawa Mika ke doktor untuk memastikan Mika tidak mengalami sebarang masalah. Tiada siapa pun yang tahu apa yang dah berlaku kecuali Ren dan Mika. Mika ingin menceritakan semua itu tetapi di halang oleh Ren kerana dia tahu apa yang patut di lakukan kepada empat orang tersebut.

Hari terakhir telah pun tiba, Ren cuba bercakap dengan An tetapi di halang oleh Shun kerana An tidak ingin bercakap dengan dia lagi atas kejadian yang menimpa Mika itu tetapi Ren tahu itu bukan sebab sebenar An tidak ingin bercakap dengannya. Semasa di dalam bas mereka duduk berasingan dan Ren terpaksa duduk berseorangan kerana tiada siapa yang ingin duduk di sebelahnya. Sepanjang perjalanan untuk pulang Ren hanya mendiamkan diri dan banyak termenung di luar bas dan Mika sempat perhatikan dia dan rasa bersalah sangat atas apa yang menimpa diri Ren.

Mika terus tersedar dari mengingati kisah tersebut dan dia mengesat air mata dia tanpa dia sedar hari sudah pun lewat. Apabila Mika ingin pulang dia merasa sungguh terkejut sekali apabila melihat Otto, Jin, Kaz dan Mirai berada di depannya. Dia berasa takut apabila Jin cuba mendekati dia dan Mika terus melarikan diri meninggalkan Jin terpinga-pinga. Mika tidak ingin mengambil risiko untuk mereka mengapa-apakan dia. Dalam fikiran dia mungkin mereka ingin membalas dendam terhadap dia atas kejadian yang menimpa diri mereka.

"Kau la takutkan dia. Tak sempat kita nak cakap benda penting yang "Tuan" kita suruh sampaikan kat dia. Terpaksalah kita tunggu esok sahaja." marah Otto kepada Jin.




Apakah yang di maksudkan oleh Otto itu? Siapa pula "Tuan" mereka ini dan apa yang mereka inginkan dari Mika? Tunggu episod yang lain pula. Walaupun aku tengah tak ada idea nak buat episod macam mana. Ada cadangan sila komen k. Trimas. ;)

Friday, 28 October 2011

my dark side..II

Yo2..I'm back..Hehehehe..This time I will bring more pain and suffering and I will teach you how too torture the people you hate the most or you have a grudge with them..Hahahaha..


This time my method will bring fatal too the person life..Hehehehe..

1) I put them in a box then I put bullet ant in the box one by one..If u ever watch animal planet, u should know that bullet ant is poisonous. If the ant ever bite even just one, u will suffer a pain just like been shot by a gun. U should get the idea if u box is contain by hundred of bullet ant and u in there. U will suffer a pain that u can't imagine..And of course u will die by the bite of hundred of bullet ant..

2) I will tie the person and put him/her in the table and take off all their clothes. After that I take a knife or scalpel then I start carve my art of death in they body. I will notch their skin from down and up. I will see their screaming for help and say many thing. That was fun if u heard their are screaming and ask for mercy. Then I will give them my mercy with the killing blow. I will take the knife and beak it to the head.

3) I will smack she/he in the face in the wall. Then I will smack their finger one by one with a iron wood and hear their scream for their mommy. Hahahaha. Then I will repeat this method so damn many time until I'm bored then I will end their stupid miserable life once and for all with the finishing blow. I will use the iron wood and smack their head endless until their face is wipe out from the face of the earth. Huahuahua..

4) I think the method I will tell u maybe u always see it on the television especially in police drama. I will make she/he drown in the water and lift him/her head before they out of breath. I will do it continuously until they are like the fish that need water to breath. Because I'm so generous, I will make they to choose either they want to die or being tortured like this everyday. If they choose to die, I will make this method a little twisted. I will put they body in the container then blow it up. Of course they body will scatter everywhere and there will be meat rain.





5) For the last method.(there will be more) I will be more generous to the victim. I will make them choice they own tortured method and death. But there only two method only. The first one, I will told them if they want to free. I will put they with a drill that will penetrating they head when the time have run out. I will give the thing to active 3 hours 1 minute. The only plan to escape this thing was need to stand in the ice for only 3 hours. Of course I will tie they body not to let them escape. The second method, I will put them in front of the exit but they need to choice they path. Because if they take the wrong path they body will blow to pieces because I will plant some mine around them. This is like the game minesweeper that u need to think how to find the number and avoided the mine. What is your choice??

That's all I can think right now. The next time I post another method, there will be blood in your face. Hahahahahahahaha.................

If you have make an enemy that want you so badly. U should watch your back. Because they always watching u in the distance.

Wednesday, 26 October 2011

kisah cinta 3 segi..versi plik..

Aku ada terbaca 1 buku ni. Aku excited la baca buku 2 sbb ada kena mengena dgn aku. cinta 3 segi. Sbb aku suka baca aku baru je terkena dgn kejadian mcm 2. hoho.

anyway lagu 2 saja je aku letak sbg mukadimah crita aku ni. hope korg dpt renung2 kan apa yg aku nk crita ni n pham mcg dia.


"Wei An, tunggulah aku. Kau jalan laju macam orang kena kejar hantu pehal?" tanya Ren kepada An.

"Kau jangan sibuk la! Apa yang aku buat itu urusan aku." jawab An dengan dinginnya.

Ren agak terkejut dengan tingkah laku An. Selama ni dia tak pernah bersikap sebegitu.

"Argh! Moi! Apa masalah minah ni?! Aku yang tak bersalah kena marah. Adui. Mesti kes kena tinggal lagi. Ceh. Terpaksa la aku tunggu 3 hari untuk dia cool." fikir Ren.

Selepas 3 hari. Perangai masih sama. Ren mula berfikir walaupun dia malas nak berfikir. Pada hari itu Ren terpaksa ponteng sekolah dan melepak di atas bumbung sekolah gara-gara ingin mengetahui masalah An. Sedang dia sibuk berfikir dia tertido (mamat yg xbleh berfikir dgn lama). Tiba-tiba bunyi pintu terhempas. Ren dengar ada pasangan yang sedang bergaduh.


"Moi! Aku nak tido pun payah. Nak bergadoh tempat lain la!" marah Ren (dlm fkiran je). Dia memandang pasangan tersebut dan alangkah terkejutnya dia bahawa yang dia sedang lihat ialah An dengan senior dorang iaitu Shun. Lelaki paling popular dekat sekolah. Lelaki yang mempunyai segalanya.

"An listen to me. I'm sorry for kissing u yesterday. I think u really like me" cakap Shun.

"Hei! Even though I like u, that's doesn't mean that I'm yours slut!" marah An kepada Shun.

Ren begitu terkejut dengan statement Shun dan An. Dia merasa sungguh sedih walaupun dia tidak tahu mengapa dan tanpa dia sedar air mata dia jatuh dengan lajunya. Dia hanya memerhatikan adegan mereka berdua dan akhirnya An meninggalkan Shun yang terpinga-pinga atas kejadian yang menimpa dia.

Selepas habis waktu persekolahan, Ren berjalan seperti orang yang baru kematian bini. Dia tidak menghiraukan siapa-siapa di sekelilingnya pada waktu itu. Semua orang mengenali Ren bukan kerana dia pandai atau sebagainya. Sebaliknya dia di kenali kerana kenakalan dia sehingga dia di gelar "Ren the Chaos" kerana suka menghuru-harakan sekolah dia. Tetapi semua merasa pelik dengan perangai Ren yang senyap dan tidak berbuat seperti mana dia selalunya buat selepas balik dari sekolah iaitu menarik skirt pelajar perempuan. Semua pelajar perempuan sudah bersedia untuk menyembah air ke muka Ren terutamanya Mika. Mika merupakan pelajar yang sering Ren menarik skirtnya dan menganggu Mika. Tetapi pada hari tersebut Ren hanya berlalu pergi tanpa menghiraukan Mika. Mika berasa pelik lantas dia mengekori Ren secara senyap-senyap.

Sampai di suatu kawasan taman permainan, Ren berhenti dan duduk di buaian tempat di mana dia dan An selalu bermain dan melepak bersama. Tapi semua sudah berubah sejak An meminati Shun, dia tidak lagi menemani Ren dan mula menjauhi Ren sejak mendapat gelaran ratu. Ren sentiasa menanti An untuk datang dan menemani dia seperti dulu tetapi dia tidak pernah muncul lagi. Walaupun An melalui kawasan itu dan melihat Ren, dia akan berpaling muka dan terus berjalan dengan laju tetapi Ren tidak pernah jemu menunggunya.

"Awak tidak jemu tunggu dia?" persoalan Mika memecah kesunyian.

"Moi!" Ren merasa terkejut dan hampir jatuh dari buaiannya. Ren membetulkan kedudukannya dan berkata, "Dah berapa tahun awak ada kat belakang saya ni? Skodeng ke?" sambil ketawa.

"Awak jangan la berpura-pura lagi. Saya tahu perasaan awak terhadap dia. Saya paham macam mana bila orang kita sayang pergi dari sisi kita. Saya tahu awak kesunyian tapi awak tak boleh macam ni. Saya risaukan keadaan awak." Mika membuka cerita. Ren memberhentikan buaiannya dan hanya memandang Mika lalu dia mencapai beg dan pergi dari situ meninggalkan Mika.

"Jangan risau k. Saya kan "Ren the Chaos". Raja segala huru-hara." Ren memandang Mika dan memberi senyuman seribu makna. Selepas Ren pergi meninggalkannya, Mika pun mengalirkan air matanya kerana tidak sanggup melihat orang yang dia sayang menjadi sebegitu. Mika sendiri tidak sedar sejak bila dia mula jatuh cinta terhadap Ren. Orang yang paling dia benci sekarang telah menjadi orang yang paling penting dalam hidupnya. Jika dia memberitahu rakan-rakannya tentang ini, mesti dia akan di tertawakan oleh mereka kerana menyukai "sampah" seperti itu. Tapi "sampah" seperti" itu yang telah menyelamatkan dirinya.

Semua benda ni bermula pada 2 bulan lepas, ketika sekolah mereka membuat lawatan ke Shinjuku Fraction untuk melawati muzium dan khazanah yang ada di sana. Ramai yang menyatakan tempat yang mereka lawati pasti akan ada yang balik dalam pasangan. Mereka memanggil tempat itu "Garden of Love" kerana telah "melahirkan" ramai pasangan yang baru dan juga permulaan bagi budak perempuan untuk bergelar wanita. Ini kerana ramai kawan-kawan mereka telah banyak menyerahkan mahkota mereka hanya untuk merasa diri mereka menjadi dewasa. Bagi kaum lelaki, mereka menamakan tempat itu "Paradise" kerana tujuan mereka untuk merasa tubuh-tubuh gadis kesukaan mereka dan boleh merasa bangga dengan rakan-rakan yang lain. Mika juga ingin menjadi wanita dan ingin mencari teman lelaki tetapi dia tidak tahu siapa yang ingin dia miliki dan menidurinya.

Seperti biasa, Ren juga tidak ketinggalan mengikuti lawatan itu dan banyak membuat kecoh. Mika merasa Ren sungguh menjengkelkan dia walaupun ketika itu An turut ketawa bersama Ren.

"An! Mari kita bergambar di gambar yang menunjukkan buntut tu. Aku rasa macam kena dengan muka kau je. Hahahaha!" Ren mengenakan An dan gelak tawanya memecah kesunyian galeri yang penuh dengan ramai pelancong dan Cikgu Maya terpaksa memohon maaf dengan pihak pengurusan galeri atas kelakuan Ren itu sehingga dia di halau dan An terpaksa mengikutnya. Selepas itu, Ren terus menghilangkan diri dan banyak menemani An meninjau segala tempat di situ. Ren sentiasa membuat An ketawa kerana dia tidak mahu An berhenti dari tersenyum sebab dia dah berjanji pada seseorang untuk membuat An tersenyum dan ketawa.

Mereka akan berada di Shinjuku Fraction selama 3 hari dan Ren sentiasa cuba untuk membuat An ketawa walaupun dia akan menyusahkan mereka berdua dan hanya menambah lagi rekod buruk dalam buku dia tetapi dia tidak kisah semua itu kerana An adalah segala-galanya untuk dia. Mika juga sibuk mencari kekasih untuk dirinya kerana rakan-rakan dia semua sudah menikmati keindahan dunia dan menjadi wanita dan bangga menceritakan apa yang mereka lakukan kepadanya. Di Shinjuku Fraction la yang telah mengubah sejarah mereka bertiga dan menjadi 1 kenangan pahit untuk Ren, An dan Mika.






P/S : ada sambungan apa yg terjadi kt dorg semua ni..tunggu je la..^_^

Aku sebatang pen..

mungkin bagi yang baca tajuk rasa ni mcm citer budak2 kn..tp mmg citer budak2 pn..:D terpulang kpd pembaca nk kategorikan cter ni budak2 or x..:)

aku ialah sebatang pen berwarna biru yg telah di beli oleh seorang remaja dlm keadaan tergesa2 memilih aku tanpa meneliti harga diri ku ini dan jenama ku ini. pada mula aku menyangkakan budak ini seorg yg kaya atau mlas berfikir panjang.

semasa di kaunter pembayaran, aku melihat harga diri ku ini tidak lebih dari rm 5. ini di sebabkn aku telah di beri harga promosi dan di satukn dengan pen berwarna lain. "patutlah dia membeli diri ku ini" fikir ku. setelah dia membayar harga ku. aku terus di bawa pulang olehnya.

setelah tiba di rumah, dia tidak terus membuka balutan dari tubuh ku malah dia terus mencampak aku di atas mejanya yg berselerak itu untuk menonton tv. aku sungguh rimas berada di dlm bungkusan plastik yg menempatkan aku dgn rakan2 ku itu. aku ingin bebas! aku harap budak itu segera membuka balutan dari tubuh ku ini.

pd keesokan pgnya. bru la budak itu membuka balutan di tubuh ku dan mengambil aku dan rakan ku iaitu pen hitam dan di letakkn di pencil case nya. walaupun pencil case dia kecil tp ruang di dalamnya sgt besar kerana tidak banyak pen or pensil yg berada di dlmnya. aku terfikir kenapa ruang di dlm pencil case ini sgt besar? aku mengabaikan semua itu kerana aku berasa gembira yg balutan di tubuh ku telah di buka dan tidak lg aku berhimpit dgn pen2 yg lain.

aku masih dlm keadaan berdebar2 menunggu bila budak itu akan menggunakan aku. dalam masa yg sama aku turut merasa teruja kerana aku akan berbakti kepada budak yg akan menggunakan aku ini. lama aku menunggu, tp aku masih dlm keadaan yg gelap. aku mula merasa takut jikalau terjadi apa2 kpd budak tersebut. tiba2 aku mendengar suara seorg wanita menjerit, "hei! mana pen dan kertas ha?! yg kamu dduk tercongok tgk mke ckgu bt ape?!". aku merasa terkejut dengan statement itu dan tiba2 baru la aku nmpk chaya setelah budak itu membuka pencil casenya setelah di marahi oleh wanita tersebut. aku dgr budak itu mrungut tp tidak jelas dan dia mengambil pen hitam dan bukannya aku. aku merasa sedikit kecewa tp aku rasa gembira kerana budak 2 at least bkak dia pnyer pencil case kn.

hari berlalu begitu sahaja dan aku tak sedar berapa lama aku berada di dlm pencil case 2. walaupun budak 2 membuka pencil casenya. tp dia lgsg tidak menyentuh diri ku ini dan aku merasa kn bdan ku sentiasa basah kerana tidak digunakan lgsg. hinggalah 1 hari aku terdengar perbualan budak itu dgn rakannya.

"kenapa kau tak pernah guna pen biru? selalu je wrna hitam" soal rakannya.
"aku benci pen biru la. aku tak suka warna dia. rasa rimas je. that's why aku gunakn pen hitam je. aku rasa seronok dgn pen hitam ni" jwbnya.
"abis kenapa kau pergi beli pen biru sekali kalu kau tak suka dgn pen biru?" soalan yg aku ingin ketahui jwapannya.
"entahlah, aku rasa sbb hrga pen time 2 murah dan kena dgn bajet yg aku ada. lg pn ada pen hitam lain tp mahal. malas aku bazir duit beli bnda2 mhal then aku tak guna. ni yg jenama ntah ape ni pn aku tak gna. ni jenama mhal2 plak" balas budak 2.

sungguh terluka aku dgn statement budak tersebut. aku merasa diri aku hina sgt di pandangan matanya. mengapa aku di perlakukn sebegini rupa? aku melihat semua rakan2 ku gembira semasa mereka di gunakan. mereka bangga dpt berbakti utk tuan masing2. tp aku langsung tidak di gunakn dan hnya di jadikn bahan hiasan di dlm pencil case yg tidak berpenghuni ini.

sori kalu citer aku ni xmenarik. but moral of the story. walaupn kte tak ske pd sesuatu bnda 2. ia ttp bernilai dan ada kegunaan pd diri kte. jgn anggp sume bnda xde nilai.

Tuesday, 18 October 2011

masalah..

kalu baca tajuk msti pk aku ada masalah kn..
tp agak r..
aku perhatikan org zman skang ske srok kn msalah dorg..
walaupn ada msalah msti kata xde msalah..
aku plik gler..
mane ada dlm dnia ni xde msalah..
nk pg tndas pn 1 msalah.
ye la dh kna bkak zip sluar..
then kna jaga kain or sluar dri kna air..
bnyk la msalah..
2 pn msalah gak..
serius aku xbleh nk cye kalu org kate die xde msalah..
aku xksah lgsg kalu org 2 nk tpu aku or org len..
tp tlong la jgn tpu diri sndri..
sume bnda ada jlan pnyelesaian..
kalu kte berdiam diri or rse bnda 2 akn hlang..
ttp jd 1 msalah..
serius la..
kte ni manusia plak..
bkn binatang mhupn robot..
2 bnda 2 pn ada msalah..
cme dorg xde la mcm manusia ni..
kte ada kwn2 n yg plg pntng skali kte ada kluarga yg sntiasa bleh bntu kte..
jgn la sesekali sume masalah kte bleh di selesaikn dgn sndri..
we are human..not all thing that we can settle on our own..
cri kwn2 yg bleh bntu kte..
yg xksah lgsg rse ssah snang bersma2 kte..
mmg pyah nk cri kwn mcm 2..
agk bermsalah r gak..
tp kna ykin ng dri kte n kwn kte..
Insyallah sume bnda 2 dpt kte settle kn..
kalu rse ssah nk slesaikn msalah kte..
mntk ptnjuk dari Allah..
Dia akn sntiasa mmbntu hmba-Nya xkira ssah / snang..
mmg ada certain org xnmpk mcm mana Tuhan tlong dorg..
but God's hve He own ways to help His people..
kdg2 org yg plg xrpat ng kte yg dtg mmbntu kte dlm ssah or snang..
sdangkn org yg plg rpat ng kte melarikn diri..
aku pnah rse bnda mcm 2..
jd aku rse sume org bleh mmbntu kte..
walaupn bntuan 2 dri org yg kte xsgka..
jd tlong jgn mnipu diri kte lg..
kalu ada msalah juz let it out..
kalu rse kte bleh hndle..
kte bt dlu..
juz hve faith in yourself and God..

Monday, 5 September 2011

I saw an angel..

Its been 3 days since my brthday.. But in this 3 days.. All the day was my brthday.. Mybe u all think that I was crazy.. But all miracle thing happen in this 3 days.. I will tell what happen in this 3 days.. Actually not happen in 3 days.. But 4.. Just in the 2nd days.. Nothing happen.. :D Post ni akn ada dwibhasa.. Sbb bi aku hncur..:P


22 August 2011..

Exactly at 0000 hours.. I got a msg 4 my brthday wishes.. I check my hp and I really in shocked because the frst one that wish my brthday is the person that hate me.. She not really hate me.. But she blame me what happen to her.. (weirdo) Then I got more msg.. All the msg was from the unexpected people.. Really.. Is I'm going to die?? The people that forget about me.. The people that hate me.. The people that never contact with me again.. All of them wish my brthday.. Really.. (watch to much wrestling) Is my 19th brthday is so damn special?? Then I open my fb.. WTF!! (what the fish) Around 40 notifications that was waiting 4 me 2 open them.. What just happen?? Really..(i think i should stop use this word) Frst time in my fb got 40 notification in just a minute or an hours after my brthday started.. So damn many.. What to do?? (hot plak aku time brthday aku) But I think I should thanks 2 my friend that in USA..(sje nk sbut) Because she wants me to put my pic in fb just 4 while.. So I make a trade with her.. Because I was 2 cute mybe..(prasan sdah) There are so many people wish n comment at my wall about my pic..

23 August 2011

Xde bnda yg special pd hari ni.. Bsan gak.. Tp ada la aku bkak fb dpt la komen org yg wish aku.. Walaupn lmbt tp aku xksah.. Jnji wish kn.. Dri lpekn trus mcm ada sorg hmba Allah 2..:P Aku bnyk hbiskn msa aku bergling2 mcm filem hndustan kt ktil n mrayau dlm umah aku je..(pdahal umah apartment je..bt mcm istana plak..)

24 August 2011

The last 2 days was the weirdest among the weird day. Hehehe. Smpai2 je aku kt skolah aku rse snyi je. Mcm xde org lgsg dtg skolah. Pdahal aku nmpk rmai je bdak2. Tp skolah 2 snyi. Like in cemetery. I look at my watch. (xde jam pn sbenarnya..tgk hp plak..slumber!) dh pkul 7.25. (plajar cemerlang ni..dtg lmbt..) apesal snyi sgt. I enter my class but hell yeah! Just 10 people in my class. Nice one! Aku pn msuk klas tp aku diam je. (plik gler..) All my friends ask me why I suddenly become so quiet. I just say that I'm was bored and nothing to do. At that time I got an quarrel with my friends so I stay away from her. I'm quite shy with her actually not that I hated her. All my friend thinks that I was to cruel and my behaviour was to obvious. (sorry) From morning until back from school. I avoided her. I don't know why I did that thing. Ptg 2 aku xblik umah sprti bese sbb tman kwn2 aku bt keja seni. Lg pn time pose kn. Dpt ape blik umah. So aku tman je la dorg. Time ni agak plik r gak. Tbe2 aku lwn lgu ng hp kwn aku. (lgu jwang) Aku lwn lgu dgn dorg ng pnuh smgt plak. Smpai abis bateri hp aku. Trus lpe yg aku tgh pose. (sbb xrse lpar) Blik umah je. Trus aku jmpe ktil kesyangan aku. Ltak je kpala n trus tdo. Terbaik! When I wake up from my sleeping beauty. I check my hp. Pergh! There so many miss call from my friend and the women that I got in fight. (weird) Aku apa lg. Trus mcg bdak perempuan n mntk maaf sbb aku tdo ptg 2. Aku pe2 hal mntk maaf sblum die ckp ape yg ptt. (thu2 je keslahan sndri) Tbe2 die pn mntk maaf n ajak aku pg berbuka. (xnk cter detail msalah aku) Aku pn ok je sbb berbuka 2 pn ecok je. (hari plg indah) Then aku ajk mmber aku lpak kt alamanda. (sumpah xde tmpt len kitorg skang ni) Kitorg cter la ape yg ptt psl ptg td n mcm2 la. (tbe2 bnyk tpik plak)

25 August 2011

Aku dtg skolah ng pnuh bersmgt. (tbe2) Smgt sbb msalah aku ng bdak perempuan 2 dh settle. (alhamdulillah) Aku lbih ceria pd ari ni. Sbb kejadian plg menarik berlaku wktu berbuka pose ng kwn2 aku ni. Mse berbuka 2 tbe2 mmber aku bleh ckp :

Mmber 1 : Wei Naeim, awek yg ko mnat 2 ada kt alamanda dow.
Aku : Serius?! (aku mlompat utk mncri die) Ko jgn tpu aku dow.
Mmber 1: Serius la. Aku nmpk dia sorg td. Dia tgh cuci tgn.
Aku : Shit! Mcm mana aku xnmpk plak dia?! Xpe2. Lpas berbuka aku cri dia.
Mmber 2 : Sial je kn ko. Tba2 smgt plak.
Aku : Hahaha. My angel 2. Msti la smgt. Nnt tman aku cri dia k.

Aku pn ng pnuh smgt truskn dduk di alamanda walaupn pd asalnya aku bsan skit sbb dduk kt tmpt mkan lme sgt. Aku apa lg. Tersnyum je. (gler) Serius aku mmg ada jodoh ng dia. She was right in front of me. I was so shocked. (she really beautiful) I smiled toward her and her face was to happy when see me. (mybe my imagination) But I don't know what to do. I just raised my hand and stood like a doll. (so stupid!) At least I got to see her. I just smiled and never got angry although I was bored back then. Then everyone need to go home but I and my friend Afiq stay at alamanda because I forced him. (jhat sgguh) Kitorg pn lpak kt bwling. Tbe2 mmber kitorg yg tgh lpak ng ex die kate kt kitorg yg dorg dh xnk men bwling n bg kitorg men second game. (wow..rezeki) Kitorg pn men lah bnda 2. Mula aku men bling je bola 2. Tp bler teringt kt si dia. Aku dpt spare frst aku bling bola 2. Dh mula second and third blingan mula hncur. Msuk longkang je. Suddenly she came through the door and was really in front of me. Oh God! Is this really a dream. I go to her and ask many thing. I ask her to play bwling with me. But she said that she wear a skirt. So I just smiled and try the best to impressive her. I got spare and spare and spare. (for the frst time) Really. Bler dia blah. Aku rse smgt lg. Sbb aku teringt snyuman dia yg menwan. (She really an angel) Aku amik bola bwling ng pnuh smgt n terpk kn dia. Aku fkus n trus bling bola 2. Aku psing je blakang tbe2 Afiq puji aku. (blur) Aku pndang lane aku. Pergh! Strike! Really?!

Afiq : Hai, jmpe bdak 2 trus dpt strike?
Aku : Aku tbe2 terpk psal die dow. Aku bling je bola 2. Xsgka strike plak. Ada jdoh ni.
Afiq : Ko kna pk psal dia lg lpas ni. Cnfrm dpt strike lg.
Aku : Dh xde smgt sgt. Dia dh blah. huhuhu.

Aku cba pk psal dia lg. (snyum sorg2 time pgang bola 2) Aku bling la dgn pnuh smgt. And it was a miracle. I got the second strike just think about her. (she really an angel) Then the game was finish and for the time in history my scored got an 119. (xpnah ccah 100. plg tggi 70) I really thanks to God because meet me with her. I should thanks her and ask for forgiveness. (biar la rhsia knape nk mntk maaf)

In this past 4 days was the happiest day in my life. I really thanks to God for give me this beautiful moment that I will remember forever and ever and ever.

Sorry this post was published in 5-9-11. I got an problem before I got the chance to finish this post. I hope u will like it and comment if u don't mind.

Sunday, 21 August 2011

kejadian plik..

Tahun ni bnyk gler kejadian plik yg berlaku kt aku ni.. Tp plg plik sjak akhir2 ni.. Aku mkin rpat ng someone yg xpnah aku terpk nk rpat ng dia.. Sehingga kwn aku sndri tnya aku ng org 2 couple ke.. Aku glak je bler ada org ckp mcm 2.. Aku  mmg jnis rapat ng perempuan.. Nk bt mcm mana kn.. I am a good looking guys.. Prasan la plak aku.. Hoho..


Slain 2 gak.. Rmai plak tbe2 cri aku.. Bkn stakat cri.. Tggl kn aku pn rmai.. Klakar sgguh apa yg jd kt aku skang ni.. Mcm ayt org dlu.. Skali ptik 10 yg dtg.. Aku ptik xde sapa yg dtg.. Tak nk pkai istilah ni lg.. Ceh..
Tp aku rsa istilah mcm 2 kna ubh.. Sbb apa yg jd kt aku.. Sorg pg.. Rmai yg dtg nk mrah aku.. Ceh.. Dpt apa aku kna mrah.. Tp rmai gak yg cuba bg aku smgt.. Tp aku xksah sgt.. Sbb aku yg plih jlan utk di tnggalkn..

Aku rse bgga gak skang ni.. Tbe2 je aku ni dh ada smgt nk blajar.. Mungkin dh dpt hidayah dri Allah s.w.t kot.. Tp dugaan sntiasa dtg utk hmba-Nya kn.. Time aku dh smgt la.. Smthng yg xterduga tlah berlaku terhdap diri ku n kluarga aku ni.. Ayt drama aku ni.. Tp stiap kejadian yg menimpa msti ada hkmahnya.. Tp xpe la.. Aku tgh cuba hdup kn kmbali diri aku ni.. Slama ni aku mati.. Sapa yg xpahm xpe la.. Lpakn aje dong.. Hoho..

Tp bnyk lagi aku nk cter.. Nnt2 je la aku smbung cter aku yg mkin mrepek ni..


Saturday, 20 August 2011

yakin dgn aku..

Aku thu yg kte xbleh bersama ats sbb2 tertentu.. Dh bnyk kali aku mencba utk dpt kn ko.. Ykin kn ko utk menerima kehadiran aku dlm hdup ko.. Tp xpnah ko nk cuba utk trima aku dlm kehadiran aku dlm hdup ko.. Aku thu ats sbb2 yg tertntu ko xbleh trima aku.. Cuba la ykin ng aku.. Walaupn kte akn berjauhan or jauh skali mana pn.. Aku ttap ada dgn ko.. Ssah snang ko aku akn kongsi bersama2 dgn ko.. No matter what happen.. I always be there for u.. Because u are my princess.. And more important that's I LOVE U so much.. Tak thu la lgu ni sesuai utk kta or x.. Tp aku rasa sesuai kot sbb skang ni kta berjauhan kn.. :)



Aku hrap ko dpt trima aku dlm hdup ko.. Sbb aku akn ttap menunggu ko.. Walaupn ko jauh.. Aku ttap setia menanti.. Jgn la riso ttg jarak kta.. Trust me like me trust in you.. Have faith with me..

aku skang mmg jahat..bnda yg aku tlis ni adalah umum..sbb aku nk gak thu ada ke org yg mcm ni..hohoho..

Wednesday, 13 July 2011

my light side..

if u follow my blog. maybe u have read my dark side. now i will tell u my "light" side. everyone say my face is a very good person. although sometimes i can be some brat. but never mind all that. i am very sensitive boy and crybaby when i become so frustrated. i don't care because God have gave me all those feeling and i just had to accept it. i always want to become an guardian angel to everyone i meet. especially the special one. i want to become her angel and protect her with all my power.

even though i can't become an angel. but i want to protect all the pupil i love with all my strength. i don't care if i will die protected them. i also have thing i want to do if i was an angel.

1) i want watch the people i love everyday.
2) i want to be at their side worse and good.
3) never let anything happen to them.
4) don't want to watch they cry or sad.
 5) always give them some warm feeling with my wing.

that's all i can think right now. there many more that i want to do to all the people that dear to me. i admit that i don't care about my life. but if i wish to protect them. i need to treasure my life more often. because if i die i can't be at their side anymore. that the thing i will avoid from happening.

Tuesday, 12 July 2011

DI MALAM YG HENING..

KALU KORG BCE TJUK PN MSTI KO INGT NI CTER SDIH2 KN..

KALI NI XDE SDIH2..

CTER YG AKU NK SMPAIKN NI ADA LAH KSAH BNAR..(seram la plak)

AKU NI DH LA JNIS TDO LMBT..

ONE DAY 2..(speaking la plak)

AKU BERJAGA LA SMPAI LWAT MLM..

AKU BERJAGA BKN BACA BUKU TP MEN GAME..(ps1 je..xde ps2 lg)

MULA2 AKU TGK JAM BRU PKUL 12 LBIH..

LUPA PLAK NK BG THU..

KEJADIAN NI BERLAKU TIME AKU FORM 3 KOT..

SDG AKU SYOK MEN GAME..

AKU DGR BNYI KT DPUR..

TRUS MATA AKU TGK APA YG KT DPUR..

TP APA KN DAYA..

AKU XNMPK APA2 PN..(glap plak dpur time 2)

AKU PN TRUSKN MEN GAME..(pdahal tgh berdbar2)

TBE2 AKU DGR BNYI GULI JTUH..

TIK..TIK..TIK..(byangkan je la guli jtuh ats lntai)

AKU DH TERKJUT TP AKU STILL COOL..

TBE2 BNYI PLAK BNDA JTUH..

GEDEBANG!!(opocot!!slamat jntung aku x terkeluar dri bdan aku)


AKU DGR BNYI 2 N AKU BERHNTI KN PERMAINAN SEKETIKA..

HINGGA LA AKU TERDGR BNYI BATU LESUNG..

AKU TGK JAM N IA MENUNJUKKAN PKUL 3 PG..(cpt btul mse berlalu)


"BUANG TABIAT KE ORG ATS NI??PG2 LG NK MEMASAK.."

PK AKU DLM HATI..

THEN BNYI 2 MKIN PERLAHAN N AKU DGR BNYI..

TOK..TOK..TOK..(bnyi pntu kna ktuk)


PERGH!!

"YA ALLAH..SAPE PLAK DTG UMAH AKU NI??"

AKU DH XBLEH BERGRAK TP AKU BRANI KN DIRI UTK JNGUK BWAH PNTU..

TP XDE BYANG!!

AKU APA LG..

TRUS BERHNTI MEN GAME THEN TRUS BKAK LMPU RUANG TAMU..

TOK..TOK..DANG!!DANG!!(means mkin kuat)


AKU APA LG TRUS KJUT ABG AKU N CKP KT DIA ADA ORG KT LUAR TGH KTUK 
PNTU..

DIA APA LG TRUS BGUN N SRUH AKU TDO..(time 2 bnyi pntu kna ktuk stll ade)


AKU PN MNTK LA DIA TMAN AKU PG DPAN KMAS GAME AKU..

THEN AKU DH ABIS SUME 2..

BNYI 2 DH XDE..

TP AKU XBRANI PG TNDAS LA TIME 2..

TKUT BNDA 2 ADA KT DLM PLAK..

MEN KTUK PNTU TNDAS...

AKU XBERJAGA MLM UTK BEBERAPA HARI..(KIRA INSAF LA)

TP THEN AKU BT LG..

BNDA NI STILL BERTRUSAN TP AKU DH BSAN MENDGRNYA..

AKU INGT BAK KATA USTAZ OR USTAZAH..

SLAGI KTE XKACO DIA..

DIA XKN KACO KTE..

TP DIA KACO AKU..

SDG KN AKU XKACO DIA..

KEJAM SGGUH..

SO JGN LA SUKA BERJAGA MLM..

SBB KTE XTHU APA YG SDG TMAN KTE TIME 2..

LG 1..

TDO SEBELUM PKUL 3..

SBB KERAP BERLAKU DLM WKTU SEBEGINI HGGA LA SBUH..

KALU BRANI STAY LA SORG2..

HEHEHEHEHE..

ANYWAY AKU NK MSUK TDO NI..

DIA DH MULA BERBNYI..

CHOW SUME!!

Monday, 11 July 2011

empty..

pliz listen to this song..
this what i feel rght now..
u r rght in front of my eyes..
but i can't reach u..

aku keliru..

APA YG PERLU AKU LAKUKAN??

AKU SEMAKIN BUNTU!!

YA ALLAH..

TOLONG BERIKAN HAMBA-MU INI SEBRG PETUNJUK YG DPT BERI KETENANGAN KT
HATI KU NI..

AKU DH XTHU NK BT APA LG..

SUME CARA DH AKU BT..

SUME NYA X MENJDI..

KALAU MCM NI LAMA2 AKU BLEH JD GILA!!

AKU BETUL2 DH MULA KELIRU..

APA YG PERLU AKU LAKUKAN UTK BETULKAN KEADAAN NI..

SUME YG AKU LAKUKAN JD SIA2 SAJA...

AKU INGIN KN DIA..

AKU NK BERADA DI SISI DIA..

TLONG LA BERI AKU KEKUATAN UTK MENEMPUH SUME NI..

AKU XNK LPAS KN DIA LG..

TNPA DIA HDUP AKU KOSONG!!

Sunday, 10 July 2011

WHAT DID U WANT??

I KNOW THAT U HATE ME..

BUT WHY MUST U CAST ME AWAY..

U CAN JUST TOLD ME..

I WILL WALK AWAY FROM U..

WHAT CAN I DO TO MAKE U HAPPY??

JUST TELL ME GODAMMIT!!

I KNOW I NOT THAT PERFECT LIKE UR MAN..

BUT CAN HE GIVE U HAPPINESS THAT U SEEK??

I KNOW HE ALWAYS MAKE U CRIED..

BUT WHY U STILL LOVE HIM?!

WHAT THE HELL HE GOT THAT I DON'T HAVE?!

MONEY?!

COOL DRESS?!

BIG HOUSE?!

I'M SO SORRY BECAUSE DON'T HAVE ALL OF THAT..

BUT I WILL TRY MY BEST FOR U..

JUST BARED WITH ME MY DEAR..

EVERYDAY I THINK OF U..

EVERYDAY I CRY FOR U..

U TREAT ME LIKE A TRASH..

U WANT ME TO HATE U..

BUT I CAN'T..

IF U WANT ME TO LEAVE U ALONE..

JUST SAID IT!!

I'M JUST A HUMAN BEING..

NOT AN ANIMAL THAT CAN TAKE ALL THE HUMILIATION..

PLEASE I'M BEGGING U..

DON'T CHANGE LIKE THIS..

U ARE NOT LIKE THIS..

I REALLY LOVE U!!

Thursday, 30 June 2011

HELP ME!!

SBENARNYA HAL NI DH LME AKU DGR N PRASAN..

RAMAI YG DH MULA KATA AKU NI BRUBH..

DLU SOPAN SNTUN JE..(SOPAN KE AKU NI?)

TP SKANG SKE MRAH2,DINGIN N MCM2 LA YG NEGATIF..

AKU MULA KELIRU..

BTUL KE APA YG DORG CKP NI??

AKU RSE AKU BRUBH GAK..

PERLU KE AKU JMPE NG PKAR SKIT JIWA??

PERLU KE AKU MSUK HSPITAL SKIT JIWA??

AKU PN RSE YG AKU NI MKIN GLER..

CUMA MGKN BLUM SMPAI THAP GLER THAP DEWA..

KALU AKU DH JD MCM 2..

ADA KE ORG YG NK HULUR KN TGN DIA UTK SLAMATKN AKU DRI KEGELAPAN 2??

TNANGKN JIWA AKU YG TGH RTAK NI??

AKU BTUL2 TKUT N KELIRU..

TP AKU XNK BRUBH KPD SMTHNG YG ORG TKUT..

AKU NK BRUBH KPD SMTHNG YG ORG SKE..

ARGH!!

AKU BTUL2 DH KELIRU NI..
KALAU HAL NI BERTERUSAN..

I WILL LOST MY SOUL IN DESPAIR..

AKU XNK JD MCM JOKER..(TP BEST GAK JD DIA)

ARGH!! AKU KELIRU!!

MCM MANA NK KWAL SUME NI??

PERLU KE AKU AMIK UBT??

ATAU IGNORED JE SUME NI??

SOMEONE HELP ME!!

Wednesday, 29 June 2011

my dark side..

have u ever think the worst case scenario that can happen to someone that u hate? if u ask me. i will say that i have and it will be hell unleashed to that person. although i dislike to hate people but i really like to take a revenge and make that person suffer. have u seen the film "SAW"?
if u have seen it. u maybe know the brutality that have shown in the film. but i can make more brutal than that to that people. i can make that person wish that he/she died or never been born! what type of torture that i can think of :

1) pull out their body hair one by one.
2) pull out their nail from their leg and hand.
3) smack their body with a crowbar then stop for a while until their recover then continue hitting them.
4) cover their body with kerosene then light it with fire. when their scream in pain i put out the fire before their become "fried human". then u know what i will do.
5) i poke their body with a stapler from bottom and way up. i think u know the idea.


there are many more torturing method that i can think of and will do to that person. maybe my body is small but never challenges me to that thing. because i will do it and it will be hell for u.


why so serious??







why must we have to be serious all the time??

is serious so important??

when we serious people scare toward us..

so stupid..

unlike me..

im so fucking hate when being serious..

because when i serious..

i will make people cry..(what the fish??is this a curse??)

so what to do??

being serious all the time..

or..

being crazyyyyyyyy..

hahahaha..

but sometimes serious can be a good thing for us..

sometimes crazy also good for us..

balanced this two thing..

our life maybe better than the past n the present..

believe in our self..(i think i digress from the true topic)

or..

i just being crazyyyyyyyyyyyy!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!